GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL

VIDEO Nu mai e cât o batistă » Un român a schimbat steagul românesc de la cimitirul din Stalingrad!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 09:26

Săptămâna trecută, Theodor Jumătate, jurnalistul Gazetei prezent la Mondialul din Rusia, a observat cum la cimitirul militar de la Rossoșka, locul care adăpostește osemintele a 150.000 de români căzuți la Stalingrad, steagul românesc care flutura era de mărimea unei batiste.

"Disproporția crucii, catargelor, durerii din jur și a micimii celor două steaguri ale României este șocantă. Ți se face pielea găină de emoție și de jenă, în același timp", scria Theodor Jumătate în reportajul publicat pe două pagini în Gazeta Sporturilor.

Asta i-a determinat pe doi români să se infiltreze la Rossoșka pentru a schimba steagul românesc, operațiunea fiind filmată și postată ulterior pe Facebook. 

Așa arăta steagul înainte să fie înlocuit: 

Așa arată steagul acum:

24

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1965marius
1965marius  •  30 Iunie 2018, 10:50

Bravo GSP , bravo români adevăratI ,mi au dat lacrimile ,doar noi putem sa facem ceva în tara asta oropsita ,nu politicienii sau oficialitățile ! Felicitări !

10204072431627928
Mircea Serban  •  30 Iunie 2018, 10:20

Daca GSP a facut acest gest, ei bine cu un marketing bine gandit ati putea organiza anual excursii omagiale la cimitirele militare romanesti din Europa! Eu as merge cu certitudine! Ramas un gest solitar, doar pentru faptul ca a fost un CM la rusi, e doar o caricatura de patriotism deci, am speranta ca gestul vostru a fost mult mai mult de atat! Si daca tot ati filmat, se putea spune si un Tatal nostru!

whiteredarad
whiteredarad  •  30 Iunie 2018, 13:35

Complimente celui care s-a gandit la asaceva ! Romania moare.....dar nu se preda !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează