DIVERSE  ·  GSP LIVE

VIDEO // Povești incredibile cu Mutu: „A încercat să mă asasineze” + „Fugeau femeile de el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 13:24

Adrian Marțian (48 de ani), omul care l-a acuzat pe Adrian Mutu (40 de ani) că a încercat să-l asasineze, a fost la GSP Live.

Cei doi au încercat să pornească o afacere împreună și să devină proprietarii unei fabrici biodiesel, în Italia.

Marțian nu l-a menajat deloc pe Mutu și a vorbit în termeni duri despre afacerea ratată, dar și despre conflictul cu fostul decar al naționalei.

„M-a convins cineva să mă întâlnesc cu Mutu și să vorbim despre afaceri. Eu când m-am asociat cu el nu m-am uitat în contul lui, dacă avea sau nu bani. Banii lui erau pe contul soției”, a declarat Marțian la GSP Live.

 Omul de afaceri a povestit momente mai puțin cunoscute cu „Briliantul”

mutu și OMUL sechestrat în PORTBAGAJ

Marțian: „Eu eram la mine acasă și, la 4 dimineața, a venit Adi. Venind spre mine mi-a zis «hai frate să îți arăt ceva». Avea în portbagaj un băiat legat. Din câteva am înțeles l-a deranjat cu ceva băiatul respectiv. Dacă îl oprea Poliția atunci seara, «cât era el de Mutu», lua 20 de ani liniștit. Datorită mie i-a dat drumul băiatului, că el cine știe ce mai voia să-i facă, să-l dea la câini”.

MUTU și un presupus plan diabolic

Marțian: „Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus «gata de aici nu mai pleci decât mort». Eu i-am spus: «dacă eu mor, tu mori cu mine». Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”.

Mutu și femeile 

Marțian: „Era poreclit peste tot „briliant, diamant”. Presa a pus poze cu el și manechine internaționale. Dar de unde? Ați avut voi poză cu Adi Mutu și un manechin frumos, la masă sau când se țineau de mână? Nu a avut o poză reală. Fugeau femeile de el ca de dracu. Eu am văzut ce femei avea. I-am luat eu bilet de avion să se întâlnească cu miss nu știu ce, la Paris. După ce i-am luat bilete de avion de la o companie, a venit că fata aia nu zboară cu compania aia, că aia e vedetă, nu poate să vină aia așa. Când am văzut-o i-am spus eu «și dacă veneam pe jos de la București nu voiam să stau nici de vorbă cu femeia asta»”.

„Dacă nu îl duceau Reghecampf și Ana în țările Arabe, ce făcea?” Adrian Marțian, om de afaceri

 Citește și:

 VIDEO // Adrian Marțian, fost investitor la UTA, crede că Becali este îndreptățit să intervină la echipă: „Are mulți ani în fotbal, problema nu e la el”O fată de 15 ani a fost dusă la marginea orașului pentru a întreține relații intime cu mai mulți bărbați. Incredibil ce i-au făcut Cătălin și Victor! „ca să facă treabă...„
Libertatea
Comentarii (2)
 •  31 Martie 2019, 09:44

Povesti de adormit gesepisti

Sorin Gane  •  31 Martie 2019, 00:07

EU CRED CA MAJORITATEA SUNT DOAR ( vorba lui Hagi ) RAUTACISME .

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Roma
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2
Hamburger SV - Fortuna Dusseldorf
Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Bayern Munchen - Schalke 04
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lyon - Nimes
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Getafe - Osasuna
Digi 4
Program TV complet

Liga 1