DIVERSE  ·  CONDAMNARE

VIDEO Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare! Decizia poate fi atacată

Romina Rotariu
Romina Rotariu

Vineri, 26 Aprilie

Romina Rotariu (33 de ani), fiica lui Iosif Rotariu (57 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare de către prima instanță, după ce în vara anului trecut a agresat un copil de doi ani la creșa unde lucra.

Decizia instanței nu e una definitivă, Romina Rotariu putând contesta hotărârea la instanța superioară, anunță Libertatea. Fiica lui Roti trebuie să plătească și despăgubiri în valoare de 100.000 de euro

Incidentul s-a petrecut vara trecută, când Romina Rotariu a lovit un copil de doi ani până i-a fracturat piciorul la creșa din Timișoara unde era angajată. Fiica lui Iosif Rotariu și-a justificat derapajul spunând că a avut o criză de diabet.

Cum a explicat Iosif Rotariu ieșirea nervoasă a fiicei sale 

 

Invitat în luna martie la GSP Live, Iosif Rotariu a încercat să-i găsească circumstanțe atenuante fiicei sale: „Puneți-vă în situația mea! Sunt foarte afectat, fata mea e și bolnavă de diabet. A fost o criză diabetică, se întâmplă să aibă anumite reacții cei care au această boală. S-a mediatizat foarte mult, dar copilul a fost bruscat, nu bătut”. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Durerea lui Iosif Rotariu după ce fiica cea mare a brutalizat un copil de 2 ani: „Am nopți nedormite de când s-a întâmplat asta”

Comentarii (5)

zinzir  •  27 Aprilie 2019, 09:16

Pai ce domnilor nu ati auzit de noul tratament naturist pentru diabet? Cand glicemia creste peste un anumit nivel, pacientul rupe piciorul unui copil si glicemia revine la normal fara insulina.

bazinga  •  26 Aprilie 2019, 19:59

Rotariu este un om cu suflet mare,dar fiica-sa este o nenorocita!

blonduvd  •  26 Aprilie 2019, 19:53

Se pare că avea criză de diabet....... tot timpul....vrajeală!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strassbourg

Digi 2
18:30 Fotbal, Liga 1

Dunărea Călărași - Concordia Chiajna

Digi 1, Telekom 1, Look
19:00 Baschet M

BC CSU Sibiu - CSMU Craiova

Digi 3
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1

Play-off