DIVERSE  ·  SCANDAL

VIDEO Scandal în ziua nunții fiicei lui Gigi Becali! Bătaie chiar în fața casei patronului FCSB

Sambata, 12 Octombrie

Azi, Gigi Becali, patronul FCSB, se pregătește de nunta fiicei sale, Teodora, dar a avut parte de un incident neplăcut în fața casei din Pipera.

În această dimineață, un bărbat a coborât dintr-o mașină, în care se mai afla o femeie și a lovit mai mulți trecători, dar și pe portarul casei lui Becali.

Poliția și Jandarmii au intervenit rapid și conflictul a fost aplanat, iar bărbatul a fost urcat într-o ambulanță, potrivit România TV. 

„Nu am mai avut niciodată probleme. Am pază, am camere de luat vederi. Dacă e periculos, vin mașinile cu bodyguarzi. Mai bine că s-a întâmplat la mine acum. Să vadă lumea și să fie un exemplu pentru a se întări Poliția prin lege.

Vărul meu Victor a ieșit. Bine că nu am ieșit eu. Dacă o făceam, mă aresta Poliția și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă”, a declarat Gigi Becali.

„Nași vor fi fata lui Teia Sponte și soțul ei. Ce cadou le fac? Cel mai important cadou e rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineață.  Eu nu am invitat decât patru prieteni: Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciu și Adriean Videanu” 
Gigi Becali 

Citește și: 

Gigi Becali, încântat de Mihai Theodor Mincu, ginerele său, zis și „Prinţişorul din Dobroeşti” » Toate detaliile despre nunta pentru care patronul FCSB plătește 500.000 de euro! Alexandru Cumpănașu a dat lovitura cu noul guvern. Angajat al Ministerului Dezvoltării: ”E o ironie cumplită”

Libertatea

Comentarii (31)

spion_kop  •  12 Octombrie 2019, 20:35

asa e, nationala joaca cu feroezii si jesepeul s-a adunat la nunta ficei stapinului, cu evlavie si bun simt, ei pazeau casa din Pipera...

steauanuefcsb  •  12 Octombrie 2019, 18:08

Urati interlopii astia, incredibil de urati.

Danut Ognean  •  12 Octombrie 2019, 18:06

are dreptate gigi!asemenea specimene nu trebuie lasate in libertate sau a fost pus platit de cineva sa faca asa ceva specimenul!

Vezi toate comentariile (31)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tragerea la sorți

Eurosport
14:00 Fotbal, Europa League

Tragerea la sorți

Eurosport
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Lazio

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
21:50 Fotbal, Premier League

Crystal Palace - Brighton

Eurosport
Program TV complet

Liga 1