GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPUNE-ŢI PĂREREA!

Votează şi comentează decepţiile anului 2009!

cristi chivu_adrian mutu
cristi chivu_adrian mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2009 00:00

Care a fost momentul sportiv al anului 2009 care te-a dezamăgit cel mai tare? Votează în sondajul alăturat şi scrie-ţi părerea mai jos!

Cele mai interesante comentarii vor fi citate diseară, de la ora 19:00, la GSP TV, unde Radu Naum şi Cristian Geambaşu vor dezbate pe această temă.

Invitat special al emisiunii va fi MM Stoica, managerul general al singurei echipe din România care a strîns 8 puncte în Liga Campionilor într-un sezon.

Scrie şi tu cine te-a dezamăgit!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
 •  31 Decembrie 2009, 17:07

cred ca cel mai adevarat raspuns lipseste din lista. Ar trebui adaugata o alegere "toate alegerile precedente"

 •  28 Decembrie 2009, 19:21
Postat de pe 26 Decembrie 2009, 15:45

Sunt foarte multe deceptii anul acesta iar prima deceptie pentru mine care ma uit la fotbal foarte mult este adrian mutu...care nu mai poate da acelasi randament ca in anii in care nu se ocupa cu "iesiri nocturne"....al doilea este toja si pe locul 3 este temwanjera de la vaslui care nu are valoare nici de liga a doua in bangladesh.....

Mutu, Zicu, Dayro, Cristea ar fi trebuit sa-i aiba alaturi pe Mitea, pe Ghionea, pe Culio si multi multi altii. Ca sa ma refer doar la fotbal. Pe Piturca!! Pe Dragomir! Pe Sandu! Pe Prunea! etc.etc.

 •  27 Decembrie 2009, 10:32

pai chivu unde e?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează