GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

www.blogsport.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

Alin Buzarin // Condamnare si executie
Ar trebui ca peste costumele de firma, actionarii sa-si traga robe. Sa urce la masa completului si apoi tot ei, impreuna cu plebea, adica jucatorii, sa coboare in boxa acuzatilor. E greu sa nu observi cum cei de la Dinamo sint condamnati tot timpul. O justitie imanenta, implacabila, le da mereu verdicte. Anul trecut se auzea: “Sintem condamnati sa luam titlul”. Apoi, prin iarna: “Sintem condamnati sa trecem de Benfica”. A urmat: “Sintem condamnati sa ne calificam in Liga”. “Sintem condamnati sa o eliminam pe Lazio”. Dupa care, in plina dezamagire postlaziala: “Sintem condamnati sa trecem de Elfsborg si sa mergem in grupele UEFA”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează