GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  WWW.BLOGSPORT.RO // OVIDIU IOANITOAIA

www.bloGSPort.ro // OVIDIU IOANITOAIA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

OVIDIU IOANITOAIA spera ca antrenorul "tricolorilor" nu va repeta greseala comisa si regretata de Iordanescu // Piturca in politica?! 
Sigur e doar ca, invitat zilele trecute la Conferinta PNL pe Bucuresti, Piturca a primit un trofeu. Premiul “Invincibilul”. In continuare, judecam insa mai degraba pe baza de supozitii intrucit nu-i usor de crezut ca selectionerul, de regula echilibrat, ba si circumspect, a intrat sau e pregatit sa intre in politica. Asta in ciuda faptului ca, speculind momentul in scopuri electorale, PNL a introdus secventa premierii intr-o macheta publicitara menita sa le sugereze alegatorilor ca responsabilul echipei nationale a imbratisat doctrina liberala. Intr-adevar, cind a multumit pentru distinctie, Piturca a spus “vom ramine la guvernare”, dar n-a lasat impresia ca se refera la formatiunea aflata la putere, ci la el insusi si la “tricolori”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează