GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PEDEAPSĂ

EXCLUSIV / UPDATE Zeno Bundea și-a aflat sancțiunea, după ce a lovit o arbitră cu palma peste față la un meci de juniori + reacția fostului fotbalist

Zeno Bundea / Sursă foto: Facebook
Zeno Bundea / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 28 septembrie 2021 19:58 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 23:35

Antrenorul Zeno Bundea (43 de ani), fost jucător la Universitatea Craiova, FC Național și Rapid, a fost suspendat pentru 18 jocuri și a primit o penalitate de 1.500 lei, după ce a agresat o arbitră în timpul meciului pe care echipa lui de juniori U15 Zenit Fotbal Oradea l-a disputat pe 20 septembrie cu LPS Oradea. 

Sentința a fost dată în această seară de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Bihor. Bundea a fost acuzat de arbitra Jozefinne Schuster (23 de ani) că i-a dat o palmă peste față și că a lovit-o cu anterbrațul în piept.

UPDATE Prima reacție a lui Zeno Bundea:

„Bineînțeles că voi face recurs, pentru că decizia este exagerată, având în vedere faptul că la ședința, toți martorii au confirmat spusele mele. Și anume că nu am lovit-o pe arbitră”, a declarat fostul fotbalist. 

Masculul a subordonat femela
EDITORIAL
Masculul a subordonat femela

Jozefinne Schuster: „Mi-a tras o palmă puternică peste față, apoi m-a lovit cu antebrațul în piept”

"Domnul Zeno Bundea a protestat tot meciul. Asistenta Ilie Diana i-a atras atenția tot timpul. După ce l-am eliminat a izbucnit. M-a înjurat ca la ușa cortului, începând cu mama. A intrat pe teren și mi-a tras o palmă puternică peste față, apoi m-a lovit cu antebrațul în piept. M-am dezechilibrat, iar colega mea Diana Ilie m-a ținut să nu cad. 

Am oprit meciul, iar domnul Bundea a continuat înjurăturile și amenințările. A intrat peste noi în vestiar. Chiar dacă aș fi greșit, nu se face așa ceva", a declarat arbitra Jozefinne Schuster, vinerea trecută.

Zeno Bundea și-a aflat sancțiunea, după ce a lovit o arbitră cu palma peste față la un meci de juniori + reacția fostului fotbalist
Jozefinne Schuster, arbitra care îl acuză pe Zeno Bundea că a lovit-o / Sursă foto: Facebook

Zeno Bundea: „Așa a scris domnișoara în raport, dar nu e adevărat!”

Zeno Bundea, internațional cu o selecție la națională, a negat că ar fi lovit-o pe arbitra respectivă, dar a recunoscut existența unui conflict verbal cu aceasta.

Zeno Bundea a mărturisit săptămâna trecută că tensiunile au pornit după ce arbitra a eliminat un jucător din echipa sa pentru cumul de cartonaș galbene, deși, conform regulamentului de la copii, s-ar aplica eliminarea temporară de șapte minute. 

"Nu am lovit arbitra, cum să o lovesc? Așa a scris domnișoara în raport, dar nu e adevărat. Nu a văzut nimeni așa ceva. Într-adevăr, m-a iritat când am văzut că nu cunoaște regulamentul care se aplică la copii. Ea ne arbitra după regulamentul de la seniori. 

Am întrebat-o dacă știe regulamentul care este la copii, iar ea m-a eliminat", a mărturisit Bundea. 

Vicepreșediintele Comisiei Județene de Arbitraj, Alexandru Herman, a declarat:

"Observatorul Petru Boroș a scris în raport că nu a văzut incidentele de la marginea terenului, pentru că era departe, dar a auzit înjurăturile și amenințările domnului Bundea în drum spre vestiare. 

Mai mult, observatorul susține că l-a oprit pe domnul Bundea să nu lovească arbitra în vestiare. Tot acesta a scris că, dl Bundea pusese mâna pe o targă din vestiarul arbitrelor și pe un fanion. Domnul Bundea a mai făcut probleme și la alte meciuri".

234 de partidea strâns Bundea în L1, la Rapid, FCM Bacău, U Craiova, FC Național și U Cluj, marcând în total 22 de goluri

Vezi și: 

Editorial Cristian Geambașu: Masculul a subordonat femela

Scandal de proporții! O arbitră acuză un fost fotbalist român: „Mi-a tras o palmă puternică peste față, apoi m-a lovit cu antebrațul în piept” + Varianta bărbatului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
senin
senin  •  30 Septembrie 2021, 05:57

Incredibil! (afara cu acest individ , e caz penal)

octavianus
octavianus  •  29 Septembrie 2021, 10:55

Un asemenea specimen, cu o astfel de atitudine nu trebuie lasat in preajma copiilor, ar trebui sa se sesizeze nu numai organele abilitate din fotbal si nu in ultimul rand parintii. Clubul trebuie sa-l concedieze imediat, nu are ce cauta intr-o lume normala. Ce pot sa invete copiii de la el ?

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Septembrie 2021, 10:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează