GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Alexandru Cicâldău a fost ales „Jucătorul lunii noiembrie”, iar Andrei Prepeliță - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de , - Publicat luni, 06 decembrie 2021 09:00 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 10:18

Alexandru Cicâldău și Andrei Prepeliță au câștigat premiile „Jucătorul lunii”, respectiv „Antrenorul lunii”. „Leul” Cicâldău va intra în posesia trofeului din partea GSP în cel mai scurt timp, în timp ce „Prepe” l-a primit acasă, la Pitești.

Gazeta Sporturilor, redacția cu o tradiție de aproape un secol și ale cărei anchete de final de an sunt recunoscute de întreaga suflare sportivă, decernează din acest sezon, la fiecare început de lună, câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii trecute.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii noiembrie” GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Ciprian Deac (CFR Cluj), Alexandru Cicâldău (Galatasaray), Vadim Rață (FC Voluntari), Iasmin Latovlevici (FC Argeș) și Nicolae Stanciu (Slavia Praga).

Pe lista preliminară au mai fost Ianis Stoica (FCSB), Ianis Hagi (Rangers), Ciprian Tătărușanu (AC Milan), Marius Marin (Pisa), Gabriel Tamaș (FC Voluntari) și Malcom Edjouma (FC Botoșani).

În urma centralizării tuturor voturilor, câștigătorul a fost declarat Alexandru Cicâldău!

La cea de-a doua categorie, „Antrenorul lunii noiembrie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Andrei Prepeliță (FC Argeș), Dan Petrescu (CFR Cluj) și Alexandru Pelici (CS Mioveni). Pe lista preliminară au mai fost Cristiano Bergodi (Sepsi) și Liviu Ciobotariu (FC Voluntari).

 Câștigătorul lunii a fost desemnat Andrei Prepeliță.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii noiembrie 2021

1. Alexandru Cicâldău20 puncte
2. Ciprian Deac15 puncte
3. Vadim Rață7 puncte
4-5. Nicolae Stanciu6 puncte
Iasmin Latovlevici6 puncte

Votul cititorilor

1. Alexandru Cicâldău5 puncte
2. Nicolae Stanciu4 puncte
3. Ciprian Deac3 puncte
4. Iasmin Latovlevici2 puncte
5. Vadim Rață1 punct

Votul jurnaliștilor GSP

1. Alexandru Cicâldău10 puncte
2. Ciprian Deac8 puncte
3. Vadim Rață6 puncte
4. Iasmin Latovlevici4 puncte
5. Nicolae Stanciu2 puncte

Votul specialiștilor

1. Alexandru Cicâldău5 puncte
2. Ciprian Deac4 puncte

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii noiembrie 2021

1. Andrei Prepeliță19 puncte
2. Dan Petrescu17 puncte
3. Alexandru Pelici9 puncte

Votul cititorilor

1. Andrei Prepeliță5 puncte
2. Dan Petrescu4 puncte
3. Alexandru Pelici3 puncte

Votul jurnaliștilor GSP

1. Andrei Prepeliță10 puncte
2. Dan Petrescu8 puncte
3. Alexandru Pelici6 puncte

Votul specialiștilor

1. Dan Petrescu5 puncte
2. Andrei Prepeliță4 puncte

Citește și:

CEI MAI BUNI Craiova a luat tot! » Andrei Ivan a fost ales „Jucătorul lunii octombrie”, iar Laurențiu Reghecampf - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
dobrin
dobrin  •  06 Decembrie 2021, 20:26
Postat de sibelius pe 06 Decembrie 2021, 19:12

"Antrenorul lunii" nu e antrenor. Sa speram ca o sa aiba mai mult noroc decat un baiat care dupa ce a devenit "fotbalistul anului" nu a mai jucat 2 ani niciun meci.

Lui Prepeliță deja i-a purtat ghinion antrenorul lunii, a pierdut cu Gaz Metan.

sibelius
sibelius  •  06 Decembrie 2021, 19:12

"Antrenorul lunii" nu e antrenor. Sa speram ca o sa aiba mai mult noroc decat un baiat care dupa ce a devenit "fotbalistul anului" nu a mai jucat 2 ani niciun meci.

elgabri
elgabri  •  06 Decembrie 2021, 15:56

Ciobotariu are 2 clase peste Prepelita !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează