GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE ANULUI 2017

Pentru un loc în istorie! Alegem împreună SUPERLATIVELE anului 2017 » Votează-ți preferații AICI!

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 00:00

Pornim la drum în ancheta de final de an a Gazetei Sporturilor, care a ajuns la cea de-a 52-a ediție, iar cititorii au șansa de a contribui decisiv la stabilirea ierarhiilor finale din acest an - VOTEAZĂ AICI!

Începând de astăzi, debutează o nouă ediție a Superlativelor GSP. Alegem împreună performerii anului la cele patru categorii propuse din sportul românesc!

2017 se apropie de final şi a venit vremea să stabilim cine sunt cei mai buni sportivi din acest an! Până pe 15 decembrie vă invităm la vot pe GSP.RO și punem la bătaie 33 de premii - AICI!

Anul trecut, fotbalistul anului a fost desemnat Denis Alibec, care acum trece prin cel mai prost moment al carierei sale. "Nu mă așteptam niciodată să câștig trofeul Gazetei. E o bucurie foarte mare pentru că toate meritele mele au fost confirmate. Am fost cel mai bun, chiar contează mult pentru mine acest premiu", spunea Denis. Atacantul a acumulat maximum de puncte în bătălia directă cu Stanciu, transferat în Belgia pe 7,8 milioane de euro.

Lupta a fost mai strânsă la antrenorul anului, acolo unde Marius Șumudică l-a depășit cu doar două puncte pe Mircea Lucescu. "Intram și mă votam în fiecare zi pe GSP. Eu sunt bolvan după fotbal, urmăresc aproape non-stop meciuri din toată lumea, iar cu familia mea mă văd doar dimineața și seara. E clar că antrenorul Șumudică a depășit performanțele jucătorului Șumudică!", a spus atunci actualul tehnician al turcilor de la Kayserispor.

Titlul de cel mai bun jucător străin din Liga 1 a fost adjudecat de brazilianul Fernando Boldrin, care nu i-a dat nicio șansă kosovarului Azdren Llullaku: "Am muncit foarte mult și am fost răsplătit! Performanțele pe care le-am avut cu Astra, titlul câștigat acolo, mi-au adus acest premiu, chiar dacă între timp m-am transferat la Steaua. Mi-am făcut un cadou frumos!".

Iar fetele de la spadă au luat titlul la categoria "Sportivul anului", după ce au câştigat titlul olimpic la Rio.

Cine vor fi laureații din 2017? Bătălia se dă până în ultima zi! Jucătorii, antrenorii, conducătorii din Liga 1, jurnaliștii GSP și cititorii Gazetei vor decide cine pune mâna pe trofeele de 4,3 kilograme!

Votează AICI superlativele anului 2017! Alege-ți favoriții din fiecare secțiune și poți câștiga unul dintre cele 33 de PREMII!

Iată nominalizările:

Jucătorul anului

● Denis ALIBEC (FCSB)
● Florin ANDONE (Deportivo)
● Nicușor BANCU (CSU Craiova)
● Mihai BĂLAȘA (FCSB)
● Alexandru BĂLUȚĂ (CSU Craiova)
● Romario BENZAR (Viitorul / FCSB)
● Constantin BUDESCU (FCSB)
● Florinel COMAN (Viitorul / FCSB)
● Alexandru CHIPCIU (Anderlecht)
● Vlad CHIRICHEȘ (Napoli)
● Ciprian DEAC (CFR Cluj)
● Cristian GANEA (Viitorul)
● Sergiu HANCA (Dinamo)
● Ovidiu HOBAN (Beer Sheva / CFR Cluj)
● Alexandru IONIȚĂ II (Astra)
● Claudiu KEȘERU (Ludogoreț)
● Dennis MAN (FCSB)
● Răzvan MARIN (Standard)
● Cosmin MOȚI (Ludogoreț)
● Dragoș NEDELCU (Viitorul / FCSB)
● Florin NIŢĂ (FCSB)
● Mihai PINTILII (FCSB)
● Ștefan RADU (Lazio)
● Cristian SĂPUNARU (Astra / Kayserispor)
● Nicușor STANCIU (Anderlecht)
● Ciprian TĂTĂRUȘANU (Fiorentina / Nantes)
● George ȚUCUDEAN (Viitorul)

Antrenorul anului

● Ladislau BOLONI (Royal Antwerp)
● Cosmin CONTRA (Dinamo / echipa națională a României)
● Nicolae DICĂ (FCSB)
● Costel ENACHE (FC Botoșani)
● Gheorghe HAGI (Viitorul)
● Edward IORDĂNESCU (Astra)
● Daniel ISĂILĂ (echipa națională Under 21)
● Mircea LUCESCU (Zenit / echipa națională a Turciei)
● Răzvan LUCESCU (PAOK)
● Devis MANGIA (CSU Craiova)
● Claudiu NICULESCU (FC Voluntari)
● Cosmin OLĂROIU (Al Ahli)
● Ionuț POPA (ACS Poli Timișoara)
● Dan PETRESCU (CFR Cluj)
● Mircea REDNIC (Mouscron)
● Laurenţiu REGHECAMPF (FCSB / Al Wahda)
● Marius ȘUMUDICĂ (Astra / Kayserispor)

Jucătorul străin al anului

● Kevin BOLI (Viitorul / CFR Cluj)
● Mario CAMORA (CFR Cluj)
● Emmanuel CULIO (CFR Cluj)
● Harlem GNOHERE (FCSB)
● Vagenin GUSTAVO (CSU Craiova)
● Plamen ILIEV (FC Botoșani / Astra)
● Marko MOMCILOVICI (FCSB)
● Adam NEMEC (Dinamo)
● Jaime PENEDO (Dinamo)
● Bogdan PLANICI (FCSB)
● Eric DE OLIVEIRA (Viitorul)
● Filipe TEIXEIRA (FCSB)
● Diogo SALOMAO (Dinamo)
● Hristo ZLATINSKI(CSU Craiova)

Sportivul anului

● Marian DRĂGULESCU - gimnastică
● Simona HALEP - tenis
● Horia TECĂU - tenis
● Cristina NEAGU - handbal
● Cătălina PONOR - gimnastică
● Alina VUC - lupte
● Barca de 8+1 a României - canotaj
● Barca de 2 vâsle categorie ușoară - canotaj
● Echipa feminină de tenis de masă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  01 Decembrie 2017, 10:22

un sondaj manipulant la greu ..pune in fata pertardele si copii fcsb-isti pt cote de vanzare stiind ca fcsb-istiivoteaza si un *** daca e fcsb-ist ,nu voteaza corect dupa valoare .si gspistii au pus fotbalistii anului juctori care nu au nici o realizare inafara ca sunt legitimati la fcsb ..alibec,coman,denis man ,nedelcu,etc ..au pus cate unu di de la celalte ,de la fcsb sunt toti aproape ..cel mai mincinos sondaj ..ma uit la rezultate ..fcsb-istii voteaza aiurea ..echipa de 8+1 are dabea 45 de voturi si halepa are 200 si ceva de voturi ..intradevar halepa a ajuns nr 1 mondial spre finalul anuui pt ca nu a participat SERENA ,SARAPOVA vine dupa o pauza mare nu are constanta ..dar barca ,echipajul8+1 ne face fericiti de foarte multi ani si anul asta a adus medaliile de aur ,cele mai ravniteMONDIALE SI EUROPENE si asta o face de mult .castigate in fata puterilor caiacaului mondial ..PACAT CA NU STIM SA ALEGEM INTRADEVAR PERFORMANTII ADEVARATI SI NU DAM RESPECT CELUI CARE TREBUIE CARE NU E MEDIATIZAT LA GREU APROAPE IN FIECARE ZI ..NU AM VAZUT REPORTAJ CU FRUMOASELE NOASTRE CAIACISTE CUM SE FACE CU HALEPA ,NU AM VAZUT INTERVIURI SCURTE MACAR SA STIE TOT OMUL DE ELE ..MACHIDONII IN PRIMPLAN ,HAJI,JIJI HALEPA ,*** ??texeira care nu a aratat NIMIC sezonul asta are 80 de voturi si Eric 100si ceva de voturi ,acestia fiind nului ..nu la loturile nationale ale tarilor lor ,nu au nimic remarcant ..PENEDO SA CALIFICAT LA CUPA MONDIALA E TITULARUL ECHIPEI NATIONALE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robertino2
robertino2  •  01 Decembrie 2017, 09:04

Si daca va castiga Romania titlul mondial la handbal, iar o da cotita gsp cu un premiu special, cu o denumire penibila, gen "pentru cea mai onorabila, cea mai sincera, cea mai placuta surpriza, cea mai ce". Anchetele se fac in ianuarie pentru anul precedent, asa ar proceda un ziar profesionist.

samertx
samertx  •  01 Decembrie 2017, 00:57

La fotbal ați dat-o cu oiștea-n gard, rău de tot, chiar. Bălașa, Dennis Man, Pintilii? Mă mir că l-ați pus pe Radu Ștefan lângă așa valori. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează