GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Meciurile din Ungaria vor începe cu un moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Conducerea Federaţiei Ungare de Handbal a decis ca la meciurile de duminică, din campionatul intern, să se ţină un moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma, care a fost înjunghiat mortal duminică dimineaţă într-un club, informează presa maghiară.

Secretarul general al forului maghiar a spus că toată lumea este marcată de decesul românului şi tocmai de aceea s-a luat decizia ţinerii unui minut de reculegere în memoria sa.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sâmbătă noaptea, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia.

ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ

La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de la o masă alăturată, în urmă căruia Cozma a fost înjunghiat în zona inimii, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor. Cei doi sunt internaţi în spital la terapie intensivă.

AR FI ÎMPLINIT 27 DE ANI ÎN SEPTEMBRIE

Marian Cozma ar fi împlinit 27 de ani la 8 septembrie. Era cunoscut în lumea handbalului sub numele de "Păsărilă", datorită înălţimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat şi la Campionatul Mondial din Croaţia, de la începutul acestui an, dar la finalul competiţiei a anunţat că nu va mai evolua pentru echipa naţională.

Acesta nu este primul incident de acest fel în care a fost implicat Cozma. În urmă cu trei ani, când juca la Dinamo, handbalistul a fost înjunghiat în spate aproape de coloana vertebrală. Atunci, el a revenit pe teren după câteva luni de recuperare, medicii spunând că revenirea sa este miraculoasă.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  08 Februarie 2009, 14:11

peste doua ore Galatencele vor juca la debrecen in cupa cupelor sa speram ca nici o jucatoare nu va fi ,,confundata,, Ce presa macabra au hunii auzi ei omoara pe cei inalti asa din gresala

 •  08 Februarie 2009, 13:53

Imi pare foarte rau pentru Cozma...mi-a placut foarte mult stilul lui de joc si imi pare foarte rau si faptul ca ceea ce s-a intamplat s-a intamplat in Ungaria.Ma uit la GSP TV si sunt nervos pentru ca prostul asta de Naom, vrea sa creeze o problema interetnica....si nu romano-tigana ci romano-maghiara, care sincer nu o vad real. Consider ca aceste probleme sunt create artificial, ca si acum de exemplu. Rusine sa-i fie si lui Naom. De rromi nu mai spun numica....cei care au vorbit inaintea mea a

Vezi toate comentariile (2)
Comentează