GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”Sportivii de mare performanţă ar trebui să fie mai atenţi pe unde se expun”

Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Gheorghe Tadici, fostul antrenor al naţionalei feminine de handbal, spune că sportivii ar trebui să fie mai atenţi pe unde se expun.

”Sportivii de mare performanţă ar trebui să fie mai atenţi pe unde se expun. Este regretabil. Asta este viaţa. Din păcate pentru el, s-a încheiat şi viaţa şi cariera lui sportivă. Prietenii şi familia vor suferi foarte mult, la fel şi handbalul românesc”, a spus Gheorghe Tadici la Antena 3.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  09 Februarie 2009, 10:14

Are dreptate Tadici. S-a expus intr-o discoteca unde intra mereu indivizi teribilisti, care nu au scrupule, expusi mereu la violente. Marii sportivi se protejeaza,nu se expun printre cei cu aburii alcolului in cap, care nu mai rationeaza. Uite la ce se expun, intrand la ore MICI din noapte,intre golanimea oraselor! AVIZ AMATORILOR SI DE LA ALTE SPORTURI! REGRETELE ULTERIOARE SUNT TARDIVE SI E MATERIAL DE PRESA! URMARITI IN ACESTE ZILE ,IAR APOI TACERE, FARA INVATAMINTE, PANA LA URMATOAREA TRAG

 •  08 Februarie 2009, 17:08

ce mai pot sa zic? condoleante

 •  08 Februarie 2009, 15:22

sa nu mai joace nici un sportiv in ungaria .trebuie un mare boicot internationa in aceasta tara.a fost si vina lui ca sa dus la discoteca noaptea a fost un jucator bun putea sa plece in alta parte .familia sa fie tare autoritatile romane sa ceara ungariei sa ai gaseasca pe asasini si sai pedepseasca cum merita .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează