GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Agresor în club, patron de club » Detaliu incredibil despre principalul suspect în cazul celor doi baschetbaliști înjunghiați!

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 09:00

Principalul suspect în cazul celor doi baschetbaliști americani înjunghiați într-un club din Brăila sâmbătă noaptea, Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, 42 de ani, și-a deschis o afacere la câteva zile după ce a ieșit din închisoare!

Din 2014 încoace, de la liberarea din Penitenciarul Focșani, viața lui Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, 42 de ani, e clădită pe o ciclicitate incredibilă.

Astfel, cel cunoscut drept unul dintre oamenii care s-au învârtit prin lumea interlopă din Brăila încă din anii '90, pe când avea doar 20-21 de ani, a făcut un pas important la câteva zile după ce, acum 4 ani și jumătate, ieșea din penitenciar.
Și-a deschis un club. O locație asemănătoare celei care, după incidentele de duminică dimineață, l-a adus din nou în arest.

Joe Mistiq, afacere pe numele lui

Astfel, pe 21 februarie 2014, exact în luna în care ieșea din închisoare, Daniel Gabriel Husein fonda compania Joe Mistiq Club SRL, cu sediul în Chișcani, județul Brăila. Companie deschisă chiar pe numele lui!

Chișcani este o comună aflată în sudul municipiului Brăila, la nici 10 kilometri de cartierul unde își avea baza cel poreclit Dasaev, Viziru.

Și în locația roz, chiar de pe strada principală din comună, a funcționat, timp de mai mulți ani, un bar de noapte. Fără un brand sub care să fie cunoscut, deși în acea locație apare inclusiv o discotecă având numele "Xsu Club".

club chiscani 2

În vizorul ANAF

Firma nu a depus niciodată un bilanț contabil la final de an, neavând cifră de afaceri și nici profit sau pierderi declarate. Și, în 2018, a intrat în vizorul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Astfel, compania lui Husein apare, la poziția 57 într-un tabel al actelor administrative emise de ANAF, ca una dintre cele care nu și-au depus bilanțul contabil până pe 31 decembrie 2017 la agenție. Având ca obiect principal de activitate "restaurante", ea apare, și în acest moment, în funcțiune! 

1

20de ani de închisoare primise Daniel Husein zis Dasaev la prima sa condamnare, decizie dată de Curtea de Apel București

"Era o discotecă acolo, eu n-am dat autorizație"

primar chiscani

INTERVIU. Primarul localității Chișcani, Costică Busuioc Cojea, spune că în locația numită de Gazetă a funcționat "un bar cu terasă și discotecă. Și la noi ajunsese informația că e al lui Dasaev"

- Bună ziua, domnule primar! Aș vrea să vorbim despre un club din comuna dumneavoastră.
- Ce club?

- Un club care, la Registrul Comerțului, apare înregistrat ca Joe Mistiq Club.
- Nu am auzit niciodată de așa ceva.

- Dacă vă ajută, vă pot spune adresa lui. Strada Principală numărul 76, Chișcani.
- A, gata, știu despre ce vorbiți! Da, era un bar cu terasă și discotecă acolo, dar nu știu foarte multe detalii.

- Mai funcționează?
- A fost deschis acum câțiva ani, nu mai știu exact când, și s-a închis acum vreo 2 ani, parcă. De 2 ani nu cred că mai e nimic acolo.

"Umbla vorba că e al lui Dasaev"

- Știți cumva al cui era?
- N-am nici cea mai mică idee.

- Înțeleg că era pe numele lui Daniel Husein, probabil știți...
- Dasaev.

- Exact, Dasaev.
- Da... sincer, așa umbla vorba și pe la noi, așa auzisem și eu.

- Totuși, probabil un astfel de club ar fi trebuit să funcționeze cu forme legale, caz în care ați fi știut numele proprietarului.
- Vă spun sincer, n-a venit nimeni să ceară autorizație pentru un club. De asta nu am auzit niciodată nici denumirea cu care ați început. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  19 Septembrie 2018, 23:50

"Astfel, pe 21 februarie 2014, exact în luna în care ieșea din închisoare, Daniel Gabriel Husein fonda compania Joe Mistiq Club SRL, cu sediul în Chișcani, județul Brăila. Companie deschisă chiar pe numele lui!" Afirmatia asta apartine ziaristului Razvan Lutac! Deci, mai ziaristule, cum vine ma asta sa ai firma si sa o deschizi CHIAR pe numele tau! Incredibil ba cum isi deschid unii firme in Romanica pe numele lor! Ar fi culmea sa-ti cumperi si casa pe numele tau! Si chiar si masina,ba, pe numele tau! Asa ceva numai in Romania vezi! Domu' ziarist, te-ai uitat ma prea mult la Becali George, bai baiatule, care nu are firme pe numele lui, si nici patron la Steaua nu e! E doar antrenor acolo, dar nu in acte! Vezi ca genul asta de oameni, care nu au firme pe numele lor, deci ascund de Fisc si Autoritati active, sunt cunoscuti sub nume propriu de Interlopu sau Penalu sau Puscariasu(ex la Becali). Si nu fa confuzie cume de manelisti, ca atat e cultura ta, bai ziaristul lui Peste: LUTAC!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează