GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  RĂZBOI

Amanta lui Vladimir Putin, manevră incredibilă pentru a-și proteja milioanele. Ce a făcut fosta gimnastă Alina Kabaeva

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 11:29 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 11:45

Alina Kabaeva, presupusa amantă în vârstă de 38 de ani a lui Vladimir Putin, a făcut o mișcare importantă pentru a încerca să își protejeze averea. 

Conform Daily Mail, Kabaeva încearcă să se furișeze din afacerile din care face parte. Astfel, imaginea și numele ei au dispărut de pe siteul imperiului media - National Media Group - pe care îl controlează și care are sediul în Kenya. Mișcarea vine după ce dizidentul Alexey Navalnâi a cerut sancțiuni mai dure împotriva entităților media care fac propagandă pentru regimul de la Kremlin. 

Alina Kabaeva ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la organizație și s-ar teme să nu intre sub incidența sancțiunilor impuse de țările occidentale persoanelor care au conexiuni cu regimul Putin. Kabaeva este în companie din 2014, deși nu a avut niciodată experiență media. 

+18 FOTO

Petiție pentru expulzarea Alinei Kabaeva din Elveția

La jumătatea lunii martie, activiștii au creat o petiție către autoritățile elvețiene pentru a o expulza din țară pe presupusa iubită a lui Vladimir Putin (69 de ani), fosta mare sportivă Alina Kabaeva (38). Totul ca urmare a invaziei din Ucraina.

Conform presei internaționale, Putin o „ascunde” pe Kabaeva în Elveția, alături de cei 4 copii ai lor. Kabaeva este o fostă gimnastă medaliată cu aur olimpic și ar avea o relație veche cu dictatorul Rusiei. Cei doi nu au confirmat niciodată zvonurile! Putin a evitat întotdeauna să discute despre viața personală. 

Președintele Rusiei mai are două fiice, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35, din prima căsătorie cu fosta însotițoare de bord Lyudmila Shkrebneva, care au fost prinse de sancțiunile Vestului. Putin și Shkrebneva au fost căsătoriți circa 3 decenii și au divorțat în 2013.

Citește și: 

Roman Abramovich a ajuns să se împrumute de la prieteni, după ce conturile i-au fost blocate pentru legăturile cu Vladimir Putin

De ce costă să faci sport în România? » CCR a decis. Copiii nu au voie, în afara programului, pe terenurile de sport din incinta școlilor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  11 Aprilie 2022, 09:42

As aprecia daca toti acolitii/apropiatii lui Putin s-ar alinia intr-un 'front' al umanitatii i s-ar dezice public de atrocitatile comise de Rusia si de *** putinisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  08 Aprilie 2022, 10:33
Postat de anonim91 pe 07 Aprilie 2022, 14:33

S-o arda la buzunare, pt ca s-asa are destule milioane ( sau zeci/sute de milioane), si sunt convins ca nu toata averea si-a facut-o in mod cinstit sau pe cai legale. 100% a facut si mismasuri. asa merg lucrurile, ce sa facem ...

Câinele și prostu' ...

1292984874139372
Alfred Adams  •  08 Aprilie 2022, 08:52
Postat de anonim91 pe 07 Aprilie 2022, 14:33

S-o arda la buzunare, pt ca s-asa are destule milioane ( sau zeci/sute de milioane), si sunt convins ca nu toata averea si-a facut-o in mod cinstit sau pe cai legale. 100% a facut si mismasuri. asa merg lucrurile, ce sa facem ...

Nu poti sa dormi de grija ei sau esti "ochios"? De ce nu faci si tu.... Vezi'ti naiba de ciorba ta de urzici in continuare!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează