GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  APPLE

Apple plănuiește REVOLUȚIA în 2020: 4 modele noi de iPhone 12! Ce au aflat specialiștii

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 16:30

Apple ar putea prezenta 4 modele noi de telefon iPhone în 2020, conform ultimelor informații publicate de presa de specialitate. Cu tot cu iPhone SE 2, numărul ar putea ajunge la 5! 

Mai mulți analiști sunt convinși că Apple va lansa 4 modele noi de iPhone în toamna lui 2020, unul de 5.4 inch, două de 6.1 inch și altul de 6.7 inch. Toate ar avea display-uri OLED.  

Conform cnet.com, iPhone-ul de 5.4 inch și unul de 6.1 inch ar fi variante mai ieftine ale producătorului american și vor purta numele de iPhone 12. Celelalte două, mai scumpe, ar fi iPhone 12 Pro, respectiv iPhone 12 Pro Max.  

Toate ar avea aceleași caracteristici impresionante de până acum, inclusiv un design nou și capacitate 5G, primele telefoane Apple cu asemenea tehnologie.  

În schimb, modelele mai scumpe vor avea 5G mmWave și trei camere foto, despre care un expert JP Morgan spune că vor avea tehnologie 3D, adică un senzor de adâncime dezvoltat. Variantele de iPhone 12 ieftine vor avea doar două camere.  
 

foto: twitter @BenGeskin

Citește și: 

Descoperire epocală pentru mașinile electrice: a fost inventată în SUA bateria care se încarcă în doar 10 minute! Ce autonomie are

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează