GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LANSARE

Astăzi s-a lansat un nou canal de sport! Unde se poate vedea și ce evenimente va transmite

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 13:02

Eurosport 4K s-a lansat astăzi oficial, fiind al doilea canal de sport din România care va transmite evenimente folosind tehnologie Ultra HD. 

În acest moment, numai trei operatori de cablu au preluat postul tv: UPC, Vodafone TV și RCS & RDS. Vodafone a anunțat că Eurosport 4K va fi gratuit pentru abonați până la finalul lunii martie. UPC a introdus deja canalul în grila abonaților din București, urmând ca acesta să fie disponibil treptat și în celelalte orașe din țară. 

Abonații RCS & RDS vor putea vedea Eurosport 4K dacă vor plăti 5 lei pentru „Pachetul 4K”, care include și canalul Digi 4K.

Eurosport 4K va transmite meciuri din Premier League, partide de tenis de la turneele de Grand Slam și multe alte evenimente. Pe Digi 4K se pot vedea meciuri din Liga Campionilor, Europa League și La Liga, dar și curse de Formula 1.

Citește și:

După Telekom, Eurosport iese parțial din grila unui nou operator: cum a comentat Orange situația

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează