GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Bogdan Stelea a fost la GSP LIVE » Urmărește emisiunea AICI

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 20:51 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 10:22

Costin Ștucan l-a avut invitat pe Bogdan Stelea la GSP Live în această dimineață.

Cei doi au discutat despre perioadele grele prin care trec Dinamo și FCSB, două echipe cu tradiție în fotbalul românesc. Au dezbătut lupta la titlu dintre CFR Cluj și U Craiova, pe cine vede Bogdan Stelea campionă + cum vede problema accidentărilor grave din Liga 1.

Bogdan Stelea este un fost portar ce a trecut pe la echipe precum: Dinamo, FCSB, Rapid, Unirea Urziceni, Oțelul Galați și Mallorca, a avut și 91 de selecții la Echipa Națională. Ca antrenor, Bogdan Stelea a avut o carieră scurtă: Secund la Naționala României în perioada 2009-2011; Astra în sezonul 2012 și Viitorul în 2015.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cobra_z
cobra_z  •  01 Iulie 2020, 10:55

nu mai confuzati continuu dupa pofta ciobanului ...Stelea a jucat la Steaua in 1995-1997 ...pe vremea aia jurnalistu lui peste prajit nici nu stia sa scrie... poate nici acum nu stie ca altfel se documenta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează