GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

BOMBĂ! Angajații TelekomSport au fost anunțati prin mail că sunt CONCEDIAȚI: nume grele din televiziune rămân fără loc de muncă!

Silviu Tudor Samuilă, unul dintre jurnaliștii de la Telekom care vor rămâne fără job
Silviu Tudor Samuilă, unul dintre jurnaliștii de la Telekom care vor rămâne fără job

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 13:00

În această dimineață, mai mulți angajați ai postului TV TelekomSport au primit mail-uri din partea sindicatului Telekom Sport în care au fost înștiințați că vor fi concediați. 

Acestora li s-a adus la cunoștință că au fost disponibilizați: „Soluția organizării pe această activitate nu e una eficientă și nu livrează rezultatele necesare, nefiind în linie cu realizarea targetelor și obiectivelor. Contextul economic nu creeză oportunități de menținere și creștere a activității”, se arată în fragmentul din mail primit de angajații Telekom.  

Mail-urile conțin mai multe tabele cu posturile restructurate, dar și numărul exact de oameni care urmează să fie disponibilizați. Printre posturile restructurate apar: un manager de proiect, 7 comentatori TV,  6 prezentatori de televiziune, 8 reporteri, 4 editori, 3 redactori, 6 editori de imagine, 7 operatori de imagine și 9 producători audio-video. 

În total, 130 de posturi din cadrul Telekom vor dispărea!

692 de pozițiivor fi restructurate în total. În total, există 5.381 de angajați în cadrul postului 

Conducerea televiziunii nu i-a anunțat oficial pe angajați că vor rămâne fără job-uri, dar pe holurile televiziunii se discută despre trecerea acestora  către Look Sport. 

Printre comentarii și prezentatorii se numără voci cunoscute precum cele ale lui Tudor Samuilă, Emil Grădinescu, Vlad Enăchescu sau Cosmin Băleanu. Aceștia au început deja să-și găsească viitoare angajamente. Spre exemplu, Enăchescu va merge la secția de handbal a CSM București, mutare anunțată în exclusivitate de jurnaliștii Gazetei Sporturilor

Gazeta Sporturilor a scris încă din luna mai despre posibilitatea ca Telekom să dispară în totalitate din România. Concret, RCS și Orange ar urma să împartă abonații și drepturile TV ale societății germane.

Sindicatul: Vom merge în instanță

Contactat de Gazetă, Florin Bica, președintele Sindicatului Național de Telecomunicații Mobile, a declarat: “Toți angajații sunt dați afară, pornind de la șofer până la cel care stinge lumina. În conformitate cu legea, se vor acorda bonificații în bani salariaților disponibilizați, conform contractului colectiv în care suma de referință este, inexplicabil, de 1512 de lei pentru salariul lunar. Salariații pot primi între 3 și 12 astfel de salarii de referință, în funcție de vechime. 

Cei care vor să conteste această decizie vor fi ajutați de noi, dar vom face mai multe acțiuni în instanță din cauza influenței mari a Telekom. Avem mai multe procese cu Telekom. Pe unele le-am pierdut, pe altele le-am câștigat. Procesele pierdute au fost pierdute urmare a intervenției Telekom prin intermediul avocaților asupra magistraților fani Telekom”. 

CARE E SCHEMA ÎN DETALIU?

Telekom se retrage cu totul din România și "averea" reprezentată de abonați și de drepturile TV va fi împărțită între RCS-RDS și Orange. Francezii preiau partea de telefonie mobilă, RDS se alege cu bucata din Telekom care ține de televiziune. Televiziunea unică rămasă va fi construită pe "scheletul" DigiSport, combinat cu câțiva oameni de la Telekom Sport. Nu vor face parte din plan toți angajații de acum ai celor două posturi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
dubluv
dubluv  •  19 Iulie 2019, 22:43

Gradinescu si Udrea sunt cei mai buni din Romania, fiecare pe felia lui.

sibelius
sibelius  •  19 Iulie 2019, 20:00
Postat de cfrinho pe 19 Iulie 2019, 15:53

Angajatii telekomsport? Noi stiam ca sunt angajatii gigisport. Oricum, se ocupa de reconversia profesionala patronul lor, i-a dat de lucru lui Tudor, Argaseala, gaseste ceva si pentru trupa vesela de la Telekom, sa-i spele covoarele la Palat, sa-i umfle rotile la Maybach, e bine, sa fie linistiti, salariul merge inainte ca pana acum.

Daca astia sunt gigisport(desi Gheorghe nu a fost niciodata invitat si nici sunat), aia de le Digi ce sunt?

rocky2
rocky2  •  19 Iulie 2019, 18:27
Postat de joze_maurinio pe 19 Iulie 2019, 15:26

Faptul ca niste impostori nepriceputi au fost concediati nu trebuie sa mire pe nimeni. Ce trebuie sa mire este cum au ramas in functie mai mult de o ora aceste non-valori, niste nepriceputi care nu stiu nimic!

Cutremur, dramă că *** se imprăştie care cum! Ma umflă si plânsul de milă, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close