GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EMISIUNE

Borcea vine la Fanatik Show!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele executiv al celor de la Dinamo Bucureşti, este invitatul lui Horia Ivanovici în cadrul emisiunii Fanatik Show, de la OTV, începînd cu ora 23:15. Acesta va vorbi despre finalul incendiar de campionat.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (4)
 •  30 Mai 2009, 21:21

GSP-istilor, MiMisorilor, sunteti suparati ca e sTOAIA e la pamant si dati in Dinamo. Nici macar nu mai aveti decenta sa mimati neutralitatea.Ati avut gripa porcina. Doar gripa v-a trecut Slugoii sTOAIEI. Si tu Borcea ce cauti la zepelinul ala de fanatik stelist. Si asa nu se uita nimeni la grohaielile lui.

 •  30 Mai 2009, 21:13

VOUA VA PASA DOAR DE BANI! POATE PREA MULT! Nu scrieti nimic de Nationala de volei masculin care joaca (si joaca bine!)calificari pt CM, dar scrieti toate mirlaniile scursorilor din fotbalul romanesc de kkt.

 •  30 Mai 2009, 15:25

borcea cati bani i-ai dat tu si securistul netoiu seful lui ,alexa sa zica sa batem unirea fara sa vina pct,il luati si la dinamo,cum de alexa joaca ori prost ori se chinuie sa fie eliminat cat mai repede cand jucam cu dinamo.sper sa nu fie egal,hai poli,hai unirea,muije dinamoului securist.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close