GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SPECIAL

Campanie GSP în Oltenia // Ediții speciale în această săptămână pentru finala Cupei EHF și derby-ul U Craiova - FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 22:07

SCM Craiova înfruntă vineri pe norvegiencele de la Kristiansand în returul finalei Cupei EHF, de la 19:30, meciul care poate aduce trofeul la Craiova. În tur, nordicele au câștigat, scor 26-22.

Ziarul Gazeta Sporturilor a pregătit ediții speciale pentru zona Oltenia în această săptămână, începând de miercuri, cu interviuri speciale și cele mai noi informații despre SCM Craiova, formație care poate aduce un nou trofeu important în handbalul românesc.

Nu rata edițiile speciale din această săptămână, ziare care vor avea toate detaliile și de la derby-ul U Craiova - FCSB de luni seară.

01 oltenia

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ucv1948
ucv1948  •  09 Mai 2018, 08:47

Si vineri si luni sunt la serviciu pana dupa ora 22 :(((( ....

para.para
para.para  •  08 Mai 2018, 23:39

"Campanie GSP în Oltenia", deci recunoasteti ca mergeti sa faceti campanie echipei voastre favorite.

para.para
para.para  •  08 Mai 2018, 23:37
Postat de deuxex pe 08 Mai 2018, 23:02

Chiar sunt curios cum vor fi realizate articolele despre derby-ul Universitatea Craiova - FC FCSB, din moment ce GeSePe nu mai este de aproape un an acreditata pe langa clubul din Banie... Presupun ca vine nenea ziaristu'/tanti jurnalista, se pune cu laptopul la o terasa in Craiova, cu cafeaua in fata, si incepe sa scrie barfele ce le aude prin local. Ca de surse oficiale nici nu poate fi vorba!

Sursa lor cea mai oficiala este chiar idolul lor din Pipera. Pe urma MiMi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează