ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 2020

Campionul mondial FIFA 2020 are un favorit în Liga 1: „Acum sau la anul, va fi favorit la titlu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 14:56

După ani de zile de așteptare, fanii fotbalului românesc au ocazia, începând cu 20 septembrie, să joace în FIFA 2020 cu Dinamo, FCSB, CFR Cluj sau orice echipă din Liga 1. 

Liga 1 a fost oficial introdusă de către EA Sports, iar reacțiile au fost pe măsură. Oficiali, foști fotbaliști sau chiar jucători în activitate din fotbalul românesc, au fost prezenți la evenimentul care a anunțat marea noutate din următorul FIFA. 

Filip Mrzljak, fundașul central al celor de la Dinamo București, a fost prezent ieri la acest eveniment și nu s-a ferit să-și arate fericirea. 

- Aștepti să vezi cum arăți în joc? 
- Normal că da, sper că mi-au făcut bine fața, să arăt frumos. 

- Esti pasionat de acest joc? 
- Sunt, joc, nu în fiecare zi, dar joc. 

- De acum înainte te alegi doar pe tine.. 
- Normal, și căpitan mă fac, direct în primul 11! 

- Cum e să apari într-un astfel de joc? 
- E foarte frumos, și sunt foarte fericit că Liga 1 e în joc, e bine, n-are cum să fie rău. 
 

În interviul dat de fundașul „câinilor”, acesta mai vorbește despre situația actuală de la club, dar și despre suporterii lui din Ștefan cel Mare. Totul în acest video:

Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, campionul mondial FIFA

Au fost, evident, și jucători profesioniști al fotbalului virtual, printre care și campionul mondial la FIFA, Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, care e mai încântat de venirea lui Victor Pițurcă la Craiova decât introducerea Ligii 1 în FIFA
 

- Care vor fi echipele românești cu care vă faceți cariere în FIFA 2020? 
- Clar, sunt din Craiova, deci cel mai probabil Universitatea Craiova, care, acum, cu venirea lui Pițurcă, sunt convins că o să se întărească foarte mult, o să aibă parte de câțiva jucători de calitate care vor veni, deci o sa mă ajute si pe mine în carieră. 

- Crezi că are Universitatea Craiova puterea să câștige campionatul, așa cum și-au propus? 
- Aici e puțin mai dificil de răspuns. În primul rând, campionatul este la început, diferența între locul 1 și locul 5, pe care este Craiova, este, dacă nu ma înșel, de 6-7 puncte, o diferență care se traduce în play-off la 3,3 puncte. Este recuperabil! În schimb, domnul Pițurcă are nevoie de timp să alcătuiască și să creeze relații de joc, mai ales că o sa aducă jucători noi. Dacă nu acum, cred că la anul Craiova o sa fie favorită la titlu. 

- Ce înseamnă pentru comunitatea de FIFA din România adăugarea Ligi 1 în joc? 
- Este cel mai important lucru care s-a întâmplat în România vreodată, să fim serioși. Cred că toți așteptam asta, de când ne-am apucat de FIFA. În 1999, eram copil, aveam 10 ani, și am stat o zi întreagă să-mi editez în joc campionatul României, se putea face asta, acum nu mai e posibil. Totul e licențiat. E ceva cu adevărat senzațional. 

 

  • FIFA 2020 se anunță a fi unul cu totul special acum pentru comunitatea jucătorilor din România;
  • Jocul așteptat an de an în septembrie va avea probabil un succes și mai mare față de anii precedenți, odată cu adăugarea campionatului românesc;
  • Per total, fanii așteaptă de la noul FIFA o continuare a poveștii „The Journey”, dar și o îmbunătățire a modului de joc „Manager”, unde se dorește ca utilizatorul să aibă un control mult mai vast asupra clubului. 
     

Citește și:

FIFA 2020 // Lovitură de imagine pentru Liga 1! Florinel Coman și Dan Nistor, lângă Messi și Ronaldo » Imagini de la lansare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează