ESPORTS  »  FIFA 20  »  GSP LIVE

Fostul campion Mondial și European la FIFA, Ovidiu Pătrașcu, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 07:51

Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu este cel mai cunoscut jucător de FIFA român, fan înrăit al Universității Craiova. Are în palmares un titlu de Campion Mondial, obținut în 2008, și unul de Campion European, câștigat în 2012. 

Jucătorul de FIFA a fost în această dimineață invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live, începând cu ora 09:01. Acesta a povestit cum a ajuns să fie cel mai bun jucător român la cel mai cunoscut joc al lumii, cum a apărut simpatia pentru Universitatea Craiova, dar și care sunt părerile sale despre cel mai recent joc lansat, FIFA20. 

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALA

Suntem GSP Live! CFR e la un punct de calificarea în primăvara europeană după 1-0 cu Rennes. Vorbim despre meciul de la Cluj, dar și despre superderbyul de FIFA20 dintre Dinamo și U Craiova, programat mâine la Bucharest Gaming Week 2019, cu Ovidiu “Ovvy” Pătrașcu, expertul și campionul român de FIFA. Secretele unui jucător profesionist de FIFA cu sute de mii de urmăritori: tips, tricks și cât câștigă din asta. Pune-i și tu întrebări, noi i le adresăm în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 7 noiembrie 2019

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează