GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EMISIUNE

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, și Mădălina Pamfile, ex-iubita lui Gabi Matei, se duelează într-o emisiune de senzație la TV

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță +46   FOTO
Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 23:08 / Actualizat luni, 02 august 2021 23:23

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, și Mădălina Pamfile, fosta iubită a fotbalistului Gabi Matei, sunt printre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil”. 

Fostă concurentă în emisiunea Ferma de la Pro TV, în 2019, Carmen Negoiţă are un blog pe care abordează subiecte precum călătorii, sfaturi de beauty şi lifestyle, dar produce conţinut şi pentru Instagram. A fost căsătorită cu Ionuţ Negoiţă, fost patron al clubului FC Dinamo Bucureşti, de care a divorţat ulterior, scrie paginademedia.ro

Carmen Negoiță
Carmen Negoiță
Carmen Negoiță
Carmen Negoiță
+42 FOTO

„Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, de stat fără grija zilei de mâine. N-am avut niciodată mentalitatea asta cu soție de milionar, deși mi s-a pus o etichetă", spunea femeia în vârstă de 40 de ani într-un interviu.  

Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010, după 11 ani de căsnicie, și au doi copii împreună. Mădălina Pamfile a fost implicată și ea în câteva relații de prim-plan cu jucători din Liga 1. 

FOTO Mădălina Ghenea, mesaj spectaculos pentru liderul Italiei! Ce a postat

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează