GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PREMIILE OSCAR

Ce înseamnă cotele pentru Colectiv la Oscar? La fel de probabil ca Ronaldo să se transfere în MLS sau ca Dinamo să câștige Cupa României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 18:02 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 18:11

Pe 26 aprilie va avea loc gala premiilor Oscar, iar documentarul „Colectiv”, făcut după investigația Gazetei Sporturilor, este nominalizat la două categorii: cel mai bun film străin și cel mai bun documentar.

Ca în fiecare an, premiile Oscar au fost incluse și în oferta caselor de pariuri, iar „Colectiv” primește două cote diferite pentru cele două categorii unde a fost nominalizat:

  • cotă 5,5 pentru „Colectiv” la câștigarea premiului pentru „Cel mai bun documentar”
  • cotă 10 pentru „Colectiv” la câștigarea statuetei pentru „Cel mai bun film internațional”

Cum traducem șansele „Colectiv” în comparație cu evenimentele din fotbal

Pentru a putea înțelege mai bine șansele ca documentarul „Colectiv” să fie câștigător la Oscar vom face o incursiunile printre pariurile speciale oferite de casele de pariuri pentru diferite evenimente din lumea fotbalului.

De exemplu, o cotă de 5,50, atât cât are „Colectiv” la câștigarea premiului pentru „Cel mai bun documentar” este similară cu cota oferită de casele de pariuri pentru ca Bayern Munchen să câștige Liga Campionilor și în acest sezon. De asemenea, tot în jurul cotei de 5,00 se află și șansele pentru ca Dinamo să câștige Cupa României în 2021.

Dacă facem o comparație cu cota de 10 pe care o primește „Colectiv” la câștigarea statuetei pentru „Cel mai bun lungmetraj internațional”, atunci comparațiile pot fi și mai spectaculoase. Tot o cotă de 10 primește Cristiano Ronaldo pentru a ajunge în MLS, la echipa lui David Beckham (Inter Miami), în sezonul următor. Speranțele pot deveni și mai mari dacă ne uităm pe cota Germaniei de a câștiga în acest an Campionatul European 2020 - cotă 10.

Ce alte evenimente din sport primesc o cotă în jur de 5,50 pentru a avea loc în 2021:

  • Arsenal să câștige Europa League - cotă 5,00
  • Anglia sau Franța să câștige EURO 2021 - cotă 6,00
  • Real Madrid să câștige titlul în La Liga - cotă 5,00

Ce alte evenimente din sport primesc o cotă în jur de 10 pentru a avea loc în 2021:

  • PSG să câștige Liga Campionilor în acest sezon - cotă 9,50
  • AS Roma să câștige Europa League - cotă 10
  • Craiova să câștige titlul în Liga 1 - cotă 9,50

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează