GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR

Cine sunt concurenții Survivor 2023! Mai mulți sportivi participă la concursul Pro TV

Ionut Iftimoaie, emisiunea Survivor debutează în această seară la Pro TV
Ionut Iftimoaie, emisiunea Survivor debutează în această seară la Pro TV

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 11:24 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 11:37

Emisiunea Survivor debutează în această seară la Pro TV. Mai mulți oameni de sport vor participa: Ionuț Iftimoaie, fost campion de kickboxing, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii sau Daria Chiper – baschetbalistă.

„Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul”, spun organizatorii emisiunii TV. 

  • Cei 12 FAIMOȘI: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina. 
  • Cei 12 RĂZBOINICI: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Ce este Survivor

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 

Cine prezintă Survivor România 2023

Daniel Pavel prezintă „Survivor România” 2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni. Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.

Citește și alte știri despre Survivor: 

Câți bani ar fi câștigat Elena Chiriac după Survivor » Campioana la taekwondo a primit o sumă impresionantă pentru că a ajuns până în finală

Alex Delea a câștigat Survivor 2022! A învins-o în finală pe Elena Chiriac, campioană de taekwondo, și a încasat o sumă fabuloasă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cdba3133
cdba3133  •  09 Ianuarie 2023, 13:11

Iar vom fi stresati cu o emisiune insipida, inodora si incolora. Bleah!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează