GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Damian, fostul președinte al celor de la Vaslui, a oferit detalii incredibile despre modul în care Adrian Porumboiu a condus echipa

Ciprian Damian
Ciprian Damian

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 08:00

Ciprian Damian, fostul președinte al celor de la FC Vaslui, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. 

Ciprian Damian este nimeni altul decât finul lui Adrian Porumboiu, însă cei doi au trecut extrem de controversat. Culmea, Porumboiu l-a acuzat pe Damian în trecut că i-a violat viața privată prin anumite interceptări ilgale.

Fostul președinte a oferit versiunea lui despre relația dintre cei doi, scoțând la iveală incidente din interiorul clubului, printre care conflictul fizic dintre Adrian Porumboiu și Viorel Moldovan. 

Emisiunea integrală AICI

Urmărește emisiunea pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor și pe platforma video.gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
forzzainter
forzzainter  •  25 Februarie 2019, 11:41

Da despre cum isi impartea ****** si *** din vaslui, cu porumboiu, tot video.chat.ul din vaslui, nu vorbeste?? Despre fetele date si trimise la arbitrii, direct la hotel, la meciurile de acasa, nu vorbeste???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează