MEDIA  ·  TRAGEDIE

CRISTINA ȚOPESCU | Costin Ștucan a remarcat un lucru cutremurător după moartea Cristinei Țopescu: „Nu ne-a păsat”

Luni, 13 Ianuarie

Cristina Țopescu a murit. Jurnalistul Costin Ștucan a postat un mesaj de indignare pe facebook. Îl redăm integral mai jos:

O femeie de 59 de ani avea mii de prieteni pe rețelele de socializare, probabil mii de cunoscuți în viața reală. Posta aproape zilnic pe Facebook, uneori și de patru-cinci ori pe zi.

Pe 26 decembrie a postat ultima dată. Apoi, nimic. Nu a mai răspuns la telefon, la mesaje, la nimic. Nimeni nu s-a îngrijorat.

O vecină a fost cea care a reclamat liniștea asta suspectă care dura de trei săptămâni.

Moartea Cristinei Țopescu are în ea ceva din moartea omului modern care stă 24 de ore pe zi cu telefonul în mână, dând mesaje, likeuri, unlikeuri, postând emoții și emoticoane, însingurându-se cu fiecare postare din mediul virtual.

Nu mai avem timp să trăim real, darămite să ne mai pese de alții care trăiesc. Sau care mor”. 

Citește și:

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă! Nu mai fusese văzută de 3 săptămâni » Comunicatul PolițieiCum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

Libertatea

Comentarii (6)

crifaur  •  14 Ianuarie 2020, 20:12

Ar trebui să ne gâdim la faptul că mai toți psihologii români ne recomadă acum să ne înconjurăm de persoane pozitive si să îi evităm pe aceia care sunt ,,toxici''. Ei bine... oamenii depresivi nu sunt prezențe agreabile si sunt evitați. Cât de profesioniști sunt aceia care fac astfel de recomandări??? Pe de altă parte... văd că există persoane (unii chiar medici) care știau că Cristina era in depresie. Stau si mă întrebː un apropiat care te vede depresiv si care știe ca depresivii se izolează si refuză ajutor, nu ar trebui să ia măsuri mai ferme ptr a a te încredința unui specialist care știe să acționeze si să prevină orice eveniment fatal? Nu ar trebui să facă orice, chiar împotriva voinței depresivului, pentru a se asigura că nu i se poate întâmpla ceva rău?

pugliesi  •  13 Ianuarie 2020, 11:10

A fost BLAT!!!!!

dubluv  •  13 Ianuarie 2020, 11:08

da, lumea s-a schimbat. Acum avem Netflix, ce nevoie mai avem de prieteni?

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Baschet, FIBA Euro 2021

Israel - România

Digi 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Union Berlin

Digi 4, Telekom 2
22:00 Fotbal, Premier League

Liverpool - West Ham

Eurosport
Program TV complet

Liga 1