GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INTERVIU

Cu ce echipă de fotbal ține Cătălin Tolontan. Mărturisirea smulsă de Narcis Răducan

Cătălin Tolontan, foto: Europa FM
Cătălin Tolontan, foto: Europa FM

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 13:57

Narcis Răducan, fostul manager al celor de la FCSB, a făcut un interviu cu Cătălin Tolontan, în care, printre altele, l-a întrebat cu ce echipa de fotbal ține. 

Cătălin Tolontan, coordonator editorial al publicațiilor Libertatea și Gazeta Sporturilor, a avut două alegeri în două subiecte care împart lumea fotbalului: Barcelona (ca echipă favorită) și Messi (în duelul cu Cristiano Ronaldo).

Tolo: „Ca jurnalist, nu am simțit un compliment mai cald decât cel făcut de o legendă precum Costică Ștefănescu”

O altă întrebare interesantă a fost dacă Tolo a simțit vreodată că a fost prea critic cu cineva din fotbal: 

„Da, am fost uneori prea aspru. Pe vremea când scriam doar sport, eram foarte dur cu arbitrajele. Țin minte și acum un meci de la Piatra Neamț, când ”l-am ars” pe Adrian Porumboiu în cronică și la notă. Știți cum țin Crăciunescu și Porumboiu supărarea, nu uită niciodată! Glumesc, pe jumătate… Ideea e că, în anii 90, nu realizai când scriai cronici de meci ce putere ai și, uneori, te purtai copilărește… acum vorbesc despre mine. Nu mai știu ce coleg din redacția Gazetei Sporturilor a descoperit după 20 de ani, în vechile caiete ale lui Costică Ștefănescu, de pe vremea când antrena Universitatea Craiova, notele pe care le-am dat la o cronică. Ca jurnalist, cred că nu am simțit un compliment mai cald decât faptul că o legendă precum Ștefănescu, pe care îl admirasem când eram copil, să considere relevantă opinia mea despre un meci”

Citește și alte știri din media:

Acționarul firmei care deține drepturile TV în Liga 1 a cumpărat o televiziune generalistă! A plătit 5 milioane de euro

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  04 Iunie 2020, 09:22

pai da. E fan Barcelona. Doar nu era sa fie fan Sportul Studentesc. Lumea e plina sa fani ai echipelor care castiga mereu. Cumva trofeele castigate de aceste mega echipe si succesul permanent se rasfrang si asupra ”fanilor” lor. Cu cine tii? Cu Rapid? Bine ma....unde e Rapid? Ce performante face Rapid? Esti fraier! Eu sunt fan Barcelona. In rest critic. Auzi acolo....fan Barcelona.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează