GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Dinu Todoran, povești savuroase cu Dan Petrescu de la Urziceni

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 07:51

Costin Ștucan l-a avut astăzi invitat pe fostul campion al Ligii 1 cu Unirea Urziceni, din sezonul 2008/2009, Dinu Todoran.

Fostul mijlocaș a strâns în Liga 1 un total de 326 de meciuri, având și un număr impresionant de goluri, 43. A jucat, de asemenea, 2 partide europene, una în Cupa Uefa, cealaltă în Champions League.

Dinu Todoran a jucat în cariera sa la Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, Farul Constanța, Unirea Urziceni, Victoria Brănești, Botoșani și Voluntari. Todoran a dezvăluit momente amuzante din perioada în care a lucrat alături de Dan Petrescu.

În prezent, este coordonatorul academiei de fotbal FC Voluntari, preluând diferite funcții de la retragere în clubul din Ilfov. 

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează