GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

DJ-UL EUROPA FM ESTE GAZDA PRIMEI EDIŢII A CUPEI HAGI DANONE

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Realizatorul Europa FM Radu Constantinescu este gazda primei ediţii a Cupei Hagi Danone. Cupa Hagi Danone va începe în acest weekend la Galaţi, urmând ca timp de două zile să se "dueleze" pe teren cei mai buni jucători tineri. Realizatorul emisiunii “Drum cu Prioritate” va trece pe teren şi va comenta live fiecare etapă a competiţiei.


“Sunt gata să alerg din oraş în oraş şi mai ales dintr-un colţ în altul a terenului pentru a nu scăpa nicio fază importantă. Voi fi primul suporter al tuturor participanţilor şi în final, la Constanţa, voi strânge mâna celor mai buni jucători de fotbal. Poate după această ediţie a Cupei Hagi Danone vom găsi un nou Gică Hagi sau, de ce nu, mai mulţi”, declară Radu Constantinescu.


Cupa "Hagi Danone" 2010 va fi cel mai important eveniment fotbalistic pentru copii desfăşurat în România. Ediţia de anul acesta include două competiţii paralele: Cupa "Hagi", adresată juniorilor legitimaţi la cluburi de fotbal, prezentă în continuare în calendarul Federatiei Române de Fotbal sub numele de Campionatul Naţional de Juniori E, şi Cupa Danone, adresată echipelor de fotbal din şcolile generale, pentru copii cu vârste între 10 şi 12 ani.


Finalistele celor două competiţii se vor întâlni în Supercupa turneului, iar câştigătoarea va reprezenta România la Finala Internaţională a Cupei Danone, care va avea loc în Africa de Sud.


Competiţia destinată juniorilor a debutat cu faza judeţeană, urmând ca fiecare judeţ să îşi desemneze echipa calificată la turneul zonal, în urma unei întreceri organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal.
România a fost împărţită în 7 zone geografice, fiecare având câte 6 judeţe (inclusiv municipiul Bucureşti).Se va desfăşura câte un turneu pentru fiecare zonă. Cele 7 turnee se vor disputa la: Galaţi (26-28.03.2010), Râmnicu Vâlcea (9-11.04.2010), Suceava (16-18.04.2010), Timişoara (23-25.04.2010), Braşov (30.04-02.05.2010), Cluj-Napoca (07-09.05.2010), Bucureşti (13-16.05.2010).


Competiţia şcolilor se va disputa în paralel, în aceleaşi oraşe. La această întrecere se pot înscrie doar echipele şcolilor din oraşele în care se desfăşoară "Cupa Hagi Danone", respectiv: Galaţi, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Echipele pot fi formate numai din elevii cu vârste între 10 şi 12 ani.


Turneul final va avea loc la Constanţa, în perioada 26.05 - 01.06.2010.

Fanii echipelor participante, care nu reuşesc să ajungă în tribune,  vor putea afla tot de la Radu Constantinescu informaţii despre cum se mişcă jucătorii  pe teren ascultând emisiunea “O dimineaţă de milioane” de la Europa FM, sâmbăta şi duminica,  unde Radu va intra în direct cu Toader Păun pentru a face relatări din fiecare oraş participant la Cupa Hagi Danone.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează