GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INEDIT

FOTO Gazeta a descoperit-o: ea este misterioasa care face minuni cu mingea în clipul Orange

Momentele de magie i-au cucerit pe toți +15   FOTO
Momentele de magie i-au cucerit pe toți

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 10:17

De câteva zile rulează o reclamă inedită de promovare a unui pachet sport la TV. Gazeta Sporturilor a descoperit-o: Agnieszka Mnich, 22 de ani, campioană europeană și de 4 ori campioană mondială la freestyle, desemnată "Regina Europei" în două rânduri.

Meciurile din Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 și Cupa României se văd și pe cele două posturi TV aparținând celor de la Look TV, nu doar pe DigiSport și TelekomSport.

Canalele Look sunt acum disponibile în pachetele Orange Love care oferă internet prin fibră, televiziune prin cablu și telefonie mobilă. Pentru promovarea celei mai noi oferte, reprezentanții companiei au realizat un clip special "Acasă joci în Liga Campionilor".

Personajul principal a fost Agnieszka Mnich, campioană europeană și vicecampioană mondială la freestyle! Aceasta este născută în Polonia, dar acum trăiește în Marea Britanie și este una dintre cele mai solicitate sportive atunci când vine vorba de show-uri de freestyle sau spoturi publicitare.

Agnieszka vorbește despre pasiunea ei. "Freestyle-ul este diferit și recunosc că a început ca o distracție. Am văzut doi tipi care făceau nebunii cu mingea, iar a doua zi le-am luat-o și-am început să fac niște jonglerii... Nici eu nu știam că pot face asta! Am luat-o pas cu pas, am făcut progrese și a devenit pasiunea mea! Nu m-am jucat cu păpușile, poate eram preocupată mai mult de modă și de machiaj. Este un sport uimitor!", a declarat aceasta pentru Gazetă.

Spotul care rulează deja în pauzele de publicitate ale televiziunilor de la noi a fost produs de Orange împreună cu Abis Studio și cu agenția de publicitate Publicis România. Filmările au durat două zile, iar toate scenele de freestyle au fost filmate în București.

"Am fost supersurprinsă, dacă nu chiar șocată să aflu că o să fiu vedeta unui clip! A fost o experiență senzațională pentru mine, oamenii au fost fabuloși. Am avut două zile foarte frumoase la București. Prima a fost uimitoare! În prima parte a zilei am făcut poze și am filmat, apoi, seara, am vizitat ceva prin jur. A doua zi am mers în Parcul Herăstrău, a fost o alegere perfectă! După aceea am vizitat Centrul Vechi. Chiar dacă nu știam prea multe despre România, am descoperit o țară foarte frumoasă", mai spune vedeta clipului Orange.

"Dacă România va organiza un concurs de freestyle, sigur o să vin pentru că vreau să vă arăt aptitudinile mele!"
Agnieszka Mnich

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
christiano0
christiano0  •  03 Octombrie 2018, 13:33

Stiu ca in general dl Craitoiu nu este prea iubit, dar strict in cazul de fata, s-a descurcat de minune. Imi place articolul si mai ales subiectul articolului. La fel ca in comentariul de mai jos, si eu am crezut ca sunt aranjate pe computer jongleriile. Toate cele bune!

tivireli
tivireli  •  21 Septembrie 2018, 20:41

Ma bucur sa aflu ca clipul este real. Credeam ca este aranjat pe calculator. Tipa

constanteanul
constanteanul  •  21 Septembrie 2018, 19:17

Hai măi,nu fiți răi, recunoașteți că erați curioși să aflați cine e bunăciunea asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close