GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  BUNDESLIGA

Echipa lui Deac joacă azi pe Eurosport 2

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Astăzi, de la 21:30, Eurosport 2 transmite în direct şi în exclusivitate meciul care deschide etapa a 11-a din Bundesliga, SCHALKE 04 – ST. PAULI.


Cel mai slab atac din Bundesliga s-a întors și din Liga Campionilor fără gol marcat: 0-0 la Tel Aviv, cu Hapoel. Dar, dacă în competiția europeană trupa lui Magath nu stă deloc rău, în Bundesliga locul 17 apasă greu. Când îi ai în atac pe Huntelaar și pe Raul și n-ai înscris decât 10 goluri, înseamnă că problemele sunt mari. Schalke n-a câștigat nici un meci pe teren propriu în acest sezon, iar pe Veltins Arena vine o specialistă a deplasărilor. Nou promovata Sankt Pauli a obținut deja 3 victorii pe terenuri străine, la Freiburg, Monchengladbach și Hannover.
Folosit 10 minute la Tel Aviv, Ciprian Deac este așteptat să înceapă pe bancă și întâlnirea cu St. Pauli. La Schalke revine Jermaine Jones, în timp ce oaspeții îl au suspendat pe Gerald Asamoah, eliminat runda trecută. Atacantul născut în Nigeria ratează astfel întâlnirea cu clubul pentru care a evoluat timp de 11 sezoane.
Transmisiile exclusive din Bundesliga vor continua pe Eurosport 2 sâmbătă cu meciurile BORUSSIA MONCHENGLADBACH – BAYERN MUNCHEN (16:30), FREIBURG - MAINZ (18:30) şi HAMBURG - HOFFENHEIM (19:30).
Duminică, Eurosport 2 va difuza în direct derbyul HANNOVER - BORUSSIA DORTMUND (16:30) şi VfB STUTTGART – WERDER BREMEN (18:30). Runda se va încheia de la 20:30 cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă.
Orice alt meci din Bundesliga poate fi văzut în direct, la cerere, pe aplicaţia www.eurosportplayer.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează