GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR ROMÂNIA

VIDEO Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri dureroase: „Nu știți povestea, eu n-am avut parte de tatăl meu! Mi l-am tatuat pe braț doar ca să vorbim”

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a vorbit din nou despre tatăl lui. Mihai e revoltat că părintele său nu mai ține legătura cu el și cu sora acestuia, copiii lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsătorie. +35   FOTO
Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a vorbit din nou despre tatăl lui. Mihai e revoltat că părintele său nu mai ține legătura cu el și cu sora acestuia, copiii lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsătorie.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 18:51 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 21:22

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a vorbit din nou despre tatăl lui, dorind să explice motivul pentru care nu îl susține la Survivor. Mihai e revoltat că părintele său nu mai ține legătura cu el și cu sora acestuia, copiii luptătorului din prima căsătorie.

În urmă cu o săptămână, Mihai a publicat un mesaj dur la adresa tatălui său, după scandalul provocat în primele zile ale emisiunii Survivor România 2022. Acesta a revenit cu noi precizări, după ce a fost criticat pentru reacția sa.

Roxana Ciuhulescu a plecat de la Survivor România! Ce probleme a acuzat + Robert Niță, propus spre eliminare: „Sunt veriga slabă”
SURVIVOR ROMÂNIA
Roxana Ciuhulescu a plecat de la Survivor România! Ce probleme a acuzat + Robert Niță, propus spre eliminare: „Sunt veriga slabă”

Mihai Zmărăndescu, mesaj pentru tatăl lui

„Am văzut multe comentarii la clipul precedent, nu înțelegeau oamenii cum pot vorbi așa despre tatăl meu. Mulți nu știți povestea din spate. Vă întreb pe voi, cei care vă iubiți părinții și aveți o relație bună cu ei, v-ați tatuat părinții voștri pe întreg brațul doar ca să vorbească cu voi? 

Eu la 16 ani n-aveam parte de tatăl meu. Pentru că cineva, și nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea. Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să mă bag în seamă cu el. El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut. 

Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu 2 dintre cei 4? Nu vă sună aiurea?”, a spus Mihai Zmărăndescu. 

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri dureroase: „Nu știți povestea, eu n-am avut parte de tatăl meu! Mi l-am tatuat pe braț doar ca să vorbim”
Cătălin Zmărăndescu nu mai ține legătura cu Mihai și Alexandra, copiii lui cei mari / foto: captură Antena Sport

Cătălin Zmărăndescu s-a remarcat ca luptător de MMA și kickboxing. Din galele K1, acesta a ajuns să lucreze la sfârșitul anilor 2000 ca bodyguard al lui Gigi Becali. S-a ales cu o condamnare la 3 ani de închisoare în „Dosarul Sechestrării”, după ce l-a ajutat pe patronul de la FCSB să își recupereze mașina, sechestrându-i pe hoți. Ulterior, Zmărăndescu s-a stabilit în Anglia, unde a participat la mai multe gale MMA. 

Mihai Zmărăndescu, fiul luptătorului din prima căsătorie, a urmat și el o carieră similară cu cea a tatălui său, fiind boxer și luptător MMA. 

Soția lui Zmărăndescu din prezent, Luiza, are doi copii alături de Cătălin, un băiat și o fetiță.

Am patru copii…de ce postez doar cu doi dintre ei, cu cei mici? Pentru că ei au nevoie de mine și până la 18 ani sunt dator ca părinte să le ofer ceea ce au nevoie. Ceilalți doi sunt mari, așa că să își vadă de treaba lor
Cătălin Zmărăndescu

+31 FOTO

Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB

Survivor, mai important decât Ministerul Sportului » De la 4.000 de lei pe lună, la 4.000 de euro pe săptămână!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
snooker
snooker  •  26 Ianuarie 2022, 00:18

Uitati-va in ce hal si-a mutilat corpul, ce prietena are si o sa va dati seama ca baiatul asta are probleme grave de tot. Nu ca taica-su ar fi vreun exemplu...

22cea
22cea  •  26 Ianuarie 2022, 00:14

Freakssssssssss !

vlad_fcbh
vlad_fcbh  •  25 Ianuarie 2022, 22:06

Cred ca copilul asta are ceva ***... Ce l-a apucat acuma dintr-o data sa isi tot acuze tatal! Daca tatal lui nu ar fi fost asa celebru nu ar fi avut el tupeul pe care il are acuma! Daca tat-su ar fi fost vreun sudor care s-ar fi inscris la un concurs de genul, s-ar mai fi dat asa in spectacol? Sau nici nu ar iesi in public cu declaratii... Vrea si el sa ajunga vedeta si nu stie cum... poate dupa toate declaratiile astea il va invita Capatos sau vreun alt prezentator la ceva show de can-can... asta spera el....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează