GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FOTOGRAFIA ZILEI

Fotografia zilei - cele mai interesante imagini ale lunii august 2017 în sport

UNDER THE LIGHTS! Concert? Nu, un meci de tenis la US Open între Tsonga și Șapovalov pe arena +30   FOTO
UNDER THE LIGHTS! Concert? Nu, un meci de tenis la US Open între Tsonga și Șapovalov pe arena "Arthur Ashe" (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 10:03

GSP.ro pune sub reflector cele mai spectaculoase, mai impresionante și mai memorabile fotografii din sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
vicol_vali
vicol_vali  •  29 August 2017, 09:15

Când te duci pe Anfleld îți asumi riscuri.

127939151042796
Marcello Kazan  •  25 August 2017, 11:22

Da. A luat cu *** Madrid practic tot ce se putea lua in conditiile in care Barcelona A FOST SABOTATA DIN INTERIOR TOCMAI DE OAMENII PLATITI SA AIBA GRIJA PENTRU A NU SE INTIMPLA ASA CEVA... In ceeace-l priveste pe Ronaldo, NUMAI Alex Ferguson a reusit sa-l tina sub control pentru a NU-SI etala CARACTERUL ***... Din momentul in care a venit la *** Madrid, club pentru care NU CONTEAZA CUM CISTIGI ATITA TIMP CIT CISTIGI, Ronaldo a inceput sa-si etaleze MINUSURILE DE CARACTER fiind urmat bineinteles de ABSOLUT TOTI CEILALTI COECHIPIERI... PEPE, MARCELO, RAMOS SI FIECARE NOU VENIT PENTRU CA ODATA VENIT LA *** Madrid TREBUIA SA "DOVEDEASCA CA MERITA" SA FIE ACOLO... Din Nefericire, se pare ca era BARCELONA ia sfirsit ABRUPT DAR PREVIZIBIL din motivul pe care l-am mentionat mai devreme... Guardiola-l vrea pe Messi la Man City si cred ca se va duce acolo...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mircea1957
mircea1957  •  21 August 2017, 23:04

Bravo lui. Are dreptate!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează