GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Gazeta Sporturilor vă aşteaptă în Oraşul fotbalului, la Zone Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2010 00:00

Zone Arena îşi deschide porţile cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2010 pentru o lună de spectacol fotbalistic şi distracţie.  Între 11 iunie şi 11 iulie, în Oraşul Fotbalului se pot viziona în direct meciurile Campionatului Mondial difuzate pe cel mai performant ecran pe led-uri din România, cu o dimensiune de 70 mp.

Oraşul Fotbalului se deschide oficial vineri, 11 iunie, de la ora 17:00 cu transmisiunea în direct a meciului inaugural de la Campionatul Mondial dintre Africa de Sud şi Mexic. După această primă transmisie, în Oraşul Fotbalului începe distracţia: difuzarea concertului de deschidere a Cupei Mondiale susţinut de Black Eyed Peas şi Alicia Keys, transmisiunea primului episod din documentarul Road to South Africa şi concertul live al Trupei No 13,  ce va avea loc înaintea meciului dintre Franţa şi Uruguay disputat de la ora 21:30.
 
Pe întreaga perioadă a Campionatului Mondial, publicul are acces gratuit în Oraşul Fotbalului începând cu ora 14:00 în perioada 12 iunie - 21 iunie şi, respectiv, ora 16:00 după 21 iunie.  

Oraşul Fotbalului este locul unde vei putea să faci mai mult decât să vizionezi meciurile de la Mondiale. Pe o suprafaţă de 10.000 mp, amenajată ca o terasă uriaşă cu zonă specială pentru mâncare şi băutură, bucureştenii pot vedea concerte live susţinute de VH2, Compact, No 13, Berti Barbera & Nicu Patoi, Richie Rich, Nuage, DJ Ryno şi Silvia; concerte înregistrate şi documentare cu nume importante ale muzicii internaţionale cum ar fi: Avril Lavigne, Bon Jovi, Bryan Adams, Chris De Burgh, Dire Straits, Duran Duran; documentare despre fotbal şi Africa de Sud. Vizitatorii vor putea participa la numeroasele campionate şi concursuri organizate în această perioadă în Oraşul Fotbalului: campionatul de footvoley, campionatul de penalty-uri, concursurile de improvizaţii stand-up comedy şi la multe alte concursuri cu premii atrăgătoare oferite de partenerii oficiali FIFA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează