GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Giani Kiriță, dezvăluiri din culise de la Exatlon: „Nu ne dădeau nimic! Aș fi plătit și 100 de euro pentru o ciocolată” + câți bani câștigă la TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 20:22 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 20:22

Giani Kiriță a fost invitatul emisiunii din această săptămână de la „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul jucător al lui Dinamo are carnet de antrenor, dar a dezvăluit că a preferat să intre în televiziune. 

  • Giani Kiriță a debutat în televiziune la „Dansez pentru tine”, la Pro TV, apoi a semnat cu Kanal D, fiind concurent și antrenor la „Exatlon România”, iar cei de la Antena Stars i-au făcut propriul reality-show, „Antrenat la Școala Vieții”.
  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Giani, hai să vorbim despre show-urile TV la care ai participat.
- M-a ajutat foarte mult și carisma mea. Îmi place mult să glumesc, chiar dacă pe teren n-aveam mamă, n-aveam copii, n-aveam nimic. Intram și mâncam din adversar. Îmi place să fac oamenii să râdă. Având în spate aceste titluri și o carieră frumoasă, nu se așteaptă lumea ca eu să fiu pus pe glume tot timpul.

- Interesant că n-ai vrut să te faci antrenor.
- Fac exact ceea ce-mi place, dar n-am renunțat definitiv la fotbal. E posibil să mai revin după ce termin cu televiziunea. Am fost antrenor șase luni la Buftea, dar m-au sunat oamenii ăștia de la "Dansez pentru tine". Primul show la care am participat. A fost cel mai urmărit din România, totul era live, trebuia să fii perfect, să nu te faci de râs.

„De la Pro TV am luat 15.000 de euro în trei luni”

- Acolo ai debutat.
- Da, da. Am făcut trei luni, câte zece ore de dans pe zi. Era mult mai greu la emisiune decât la fotbal. Ca fotbalist nu aveam emoții, aici când începea ăla să numere 5,4,3,2,1, emoțiile erau incredibil de mari. A meritat! După 25 de ani de cantonamente, acum fac ce-mi place, dar mă și distrez. Îmi trăiesc tinerețea și mai câștig și bani. De aici am luat 15.000 de euro în trei luni.

- Dar cel mai mult ai câștigat de la Exatlon.
- Am stat 4 luni în Republica Dominicană. A fost cea mai mare provocare a vieții. Este un show real, un show în care limitele tale sunt împinse la maximum din toate punctele de vedere. Și-atunci fiind și competiția sportivă mi-a venit ca o mănușă. Mi-am creat echipa în jurul meu, eram un fel de căpitan. M-am și certat cu ei, dacă le dădeam vreo palmă trebuia să plătesc 50.000 de euro. Pe teren luai câteva etape de suspendare.

- Ai fost în echipa "Faimoșilor", apoi ai devenit antrenor.
- Era boierie ca antrenor. Mi-a fost foarte ușor, că a fost o vacanță plătită. Ca și concurent, nu! Era multă muncă, stresul foarte mare, lipsa mâncării. A rentat pentru că și noi am făcut un show, în care România era împărțită în două, "Războinicii" și "Faimoșii". Cele mai tari momente au fost când am jucat contra Turciei, Greciei. Iarăși mi-a bătut inima în piept și mi-am dat viața pentru România.

- Dar condițiile cum erau?
- Wow! Patru luni am stat într-un șort și într-un tricou. Am dormit pe-o scândură.

- N-aveați și voi paturi?
- Ce paturi? Așa era concursul. Trebuia să-ți împingă limitele și să te ducă la o stare în care să cedezi. Nu aveam mâncare, nu aveam confort, nu aveam nimic. Absolut nimic. Patru luni de zile telefonul a stat închis într-un rucsac. Am mâncat patru luni 13 linguri de orez fiert pe zi, două felii de ananas și două banane, seara orez, năut sau fasole. Pe blat nu ne-au dat nimic, nu există. Nu ne dădeau nimic. Eu i-am zis unui reporter că-i dau 100 de euro să-mi aducă o ciocolată mică, că nu mai pot. "Ți-aș da, dar am amendă de mii de euro și mă dau și afară". A fost regim spartan.

- Apoi am văzut că ai avut o emisiune despre viața ta.
- Am semnat cu Antena Stars, unde am avut un reality-show, veneau cu camerele după mine peste tot unde mergeam. Zi de zi. S-au adunat foarte multe show-uri la care am fost și oriunde m-am dus a fost un succes. Mi-ar plăcea și un film! Acum am unul împreună cu un prieten de-al meu, se numește "Așii petrecerilor". Ne găsiți pe YouTube.

- Te-a prins mirajul televiziunii. Ne faci concurență.
- Sunt alt om. Cât timp mă curtează televiziunea rămân aici. Acum am proiectul meu și o să fie cu femei frumoase.

- Câți ani de televiziune ai?
- Opt și nu mă gândeam să rezist atât, dar a meritat. Mă cunoaște lumea mai mult din televiziune decât din fotbal. O spun cu mâna pe inimă! Copii, bătrâni, mă opresc pe stradă să facă poze cu mine. Nu mai vorbim de mesaje pe Facebook și pe Instagram.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU GIANI KIRIȚĂ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ungaria cucerește Ardealul! Guvernul Viktor Orban face încă o echipă de fotbal în România, după Csikszereda și Sepsi

Ziarist din New York despre investigațiile GSP: „Mărturie despre jurnalismul de teren, cel al «pantofilor tociți», un elogiu al celei de-a patra puteri în stat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
catalyn4
catalyn4  •  08 Aprilie 2021, 09:38

mare jucator...:)) un pacalici !

polistul68
polistul68  •  07 Aprilie 2021, 23:55
Postat de gogoas pe 07 Aprilie 2021, 22:08

Astia daca elimina Bayeen trec fara ptobleme de man.city in finala! P.s.g.

Ai uitat Realul prietene...aia tot timpul au fost, sunt si vor fi pritnre favoriti...

gogoas
gogoas  •  07 Aprilie 2021, 22:39

In loc de 0 - 3 ! 1 - 2 !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează