GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  COMUNICAT

Grupul Ringier confirmă plecarea redactorului-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Țepelin: „Diferențe de opinie”

Ringier
Ringier

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 16:22 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 09:39

„Obiectivul Gazeta Sporturilor rămâne acela de a asigura continuitate și servicii valoroase, relevante pentru utilizatorii și cititorii săi”, susține grupul elvețian.

„Gazeta Sporturilor anunță plecarea cu efect imediat a redactorului-șef, Cătălin Țepelin”, începe comunicatul Ringier, din 3 octombrie 2023.

În continuare, comunicatul integral.

”Gazeta Sporturilor, cel mai important brand media de sport, din Romania, anunță plecarea cu efect imediat a redactorului-șef, Cătălin Țepelin, din cauza unor diferențe de opinie privind direcția strategică a publicației. Ambele părți au fost de acord că o separare amiabila este cea mai bună soluție.

Actualii redactori-șefi adjuncți, Dan Udrea și Bogdan Stamatoiu, vor gestiona activitatea zilnică a publicației, cu sprijinul lui Cătălin Tolontan, din actuala sa poziție de coordonator editorial al Gazeta Sporturilor și Libertatea, până când Ringier Sports Media Group (RSMG) va lua o decizie cu privire la noua echipă de conducere a Gazeta.

Cătălin Țepelin, redactor-șef Gazeta Sporturilor, este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de sport, cu peste 26 de ani petrecuți în fruntea celor mai prestigioase redacții din țară. Din 2018, este redactor-șef al Gazeta Sporturilor, poziție din care a coordonat echipa GSP atât la nivel editorial, cât și strategic.

Consiliul Director al Ringier Sports Media Group (RSMG) îi mulțumește lui Cătălin Tepelin pentru eforturile și contribuțiile sale decisive. Începând cu mai 2022, Gazeta Sporturilor face parte din RSMG, care reunește lideri de piață naționali în media sportivă cu soluții tehnologice globale. Cu 9 branduri și altele care urmează să se alăture, RSMG ajunge lunar la milioane de fani ai sportului din Europa.

RSMG a fost fondată în vara anului 2022 ca filială a companiei elvețiene Ringier AG.

Consiliul de Administrație al Ringier Sports Media Group (RSMG) îi mulțumește lui Cătălin Țepelin pentru eforturile și contribuția sa decisivă, in evolutia brand-ului Gazeta Sporturilor.

Robin Lingg, președinte al Consiliului Director al RSMG: "Cătălin Țepelin, în calitate de redactor-șef, a fost forța motrice din spatele transformării digitale a Gazeta Sporturilor. Ne luăm rămas bun de la el cu recunoștință și cu cele mai bune urări. Sunt entuziasmat să văd cum Gazeta Sporturilor își susține și își extinde poziția de lider în presa de sport din România. Așteptăm cu nerăbdare următoarea etapa in colaborarea cu echipa extrem de pasionată a GSP."

Obiectivul Gazeta Sporturilor rămâne acela de a asigura continuitate și servicii valoroase, relevante pentru utilizatorii și cititorii săi.

Misiunea de bază a Gazeta Sporturilor, aceea de a fi lider în media românească și în business-ul digital din domeniul sportului, prin inovație constanta, rămâne neschimbată și este în concordanță cu strategia RSMG.”

Redactorul-șef Cătălin Țepelin a plecat de la Gazeta Sporturilor în urma unei decizii a patronilor elvețieni de la Ringier. El a făcut publice astăzi motivele despărțirii
DECIZIE
Redactorul-șef Cătălin Țepelin a plecat de la Gazeta Sporturilor în urma unei decizii a patronilor elvețieni de la Ringier. El a făcut publice astăzi motivele despărțirii
Andrei Vochin, în lacrimi după plecarea de la Gazeta Sporturilor a redactorului-șef Cătălin Țepelin
REACȚIE
Andrei Vochin, în lacrimi după plecarea de la Gazeta Sporturilor a redactorului-șef Cătălin Țepelin

Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța

Ce a observat germanul Bernd Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe: „Aveți o grămadă de...”


Comentarii (7)
kukubau
kukubau  •  04 Octombrie 2023, 17:45

RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE, RINGIER !!!!!!!!!!!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  03 Octombrie 2023, 21:17
Postat de ali.bec pe 03 Octombrie 2023, 16:50

“ Consiliul Director al Ringier Sports Media Group (RSMG) îi mulțumește lui Cătălin Tepelin pentru eforturile și contribuțiile sale decisive. Începând cu mai 2022, Gazeta Sporturilor face parte din RSMG, care reunește lideri de piață naționali în media sportivă cu soluții tehnologice globale. Cu 9 branduri și altele care urmează să se alăture, RSMG ajunge lunar la milioane de fani ai sportului din Europa. RSMG a fost fondată în vara anului 2022 ca filială a companiei elvețiene Ringier AG. Consiliul de Administrație al Ringier Sports Media Group (RSMG) îi mulțumește lui Cătălin Tepelin pentru eforturile și contribuția sa decisiva, in evolutia brand-ului Gazeta Sporturilor. Din mai 2022, Gazeta Sporturilor face parte din RSMG, care reunește liderii pieței naționale de media sportive cu soluții tehnologice globale. Cu 9 branduri și altele care urmează să se alăture, RSMG ajunge lunar la milioane de fani ai sportului din Europa. RSMG a fost fondată în vara anului 2022, ca filială a companiei elvețiene Ringier AG.” … (încă) un exemplu ca ar trebui sa va dea afara pe toți.

Corect!respect ringier!ne-am saturat de stiri amanuntite doar despre o singura echipa de fotbal din asa-zisa superliga si ce parere are pana si ingrijitorul acestei echipe tinand cont ca exista si alte echipe sau alte discipline sportive demne de mentionat nu doar acea echipa ajunsa de casa si mediatizata in mod agresiv.inca o data respect ringier si continuati cu actiunea inceputa in a curata in beneficiul informarii corecte si dpdv sportiv a cititorilor in mod obiectiv indiferent de disciplina sportiva si nu in a continua cu mediatizarea preferentiala a unor ziaristi pt.echipa favorita.

nilton
nilton  •  03 Octombrie 2023, 20:02

patetic. Media din Romania nici n-ar trebui finantata din strainatate. Asa ne iubesc strainii pe noi ....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează