GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Camelia Bălțoi, despre ritualurile pe care le face înainte de a intra în studioul știrilor sportive: „Mor, mor, mor” :)

Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi +7   FOTO
Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 10:21

GSP LIVE // Camelia Bălțoi (30 de ani) a fost invitata lui Costin Ștucan la emisiunea din această dimineață.

Frumoasa prezentatoare a știrilor TV Digi Sport și-a devoalat pasiunile, a povestit cum a ajuns să simpatizeze cu FCSB și a vorbit despre contactele sale cu lumea sportului.

Camelia Bălțoi și-a prezentat și ritualurile pe care le respectă înainte de a intra în studio: 

 

„Spun abecedarul pentru dicție, apoi îmi dau de două ori cu mâna în fața ochilor. Mai zic «mor, mor, mor» ca să-mi îngoș vocea pantru că am o voce pițigăiată. Ajung în redacție cu aproximativ o oră și jumătate înainte de live, intru la machiaj, apoi merg la păr și apoi trec la munca de redacție”, a spus Camelia Bălțoi, la emisiunea GSP Live

camelia baltoi 5 +8 FOTO

Urmărește emisiunea integrală AICI:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  02 Aprilie 2019, 01:20

O vrem mai des in poze pe Camelia Baltoi, e o femeie frumoasa, decit sa ne tot intoxicati cu Ana Maria Storfan Prodan. care e urita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează