GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Un acționar din "Epoca de Aur" a lui Dinamo a făcut dezvăluiri incendiare la emisiunea lui Costin Ștucan » Urmărește emisiunea integrală AICI

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 08:36

Vladimir Cohn, fost acționar și vicepreședinte al clubului Dinamo la începutul anilor 2000, a fost  invitatul lui Costin Ștucan azi, la emisiunea GSP LIVE. 

Acesta a vorbit despre detalii neștiute din perioada sa petrecută în lojele din "Ștefan cel Mare", a rememorat amintiri cu foștii săi parteneri de afaceri de la Dinamo și a discutat și despre actuala situație a echipei, ajunsă în pragul colapsului. 

Cohn a făcut parte din "Epoca de Aur" a lui Dinamo, în care clubul era condus multidirecțional de interesele a numeroși acționari, toți dispăruți între timp din "Ștefan cel Mare". 

Emisiunea integrală

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
phlorinn
phlorinn  •  18 Decembrie 2018, 20:21

Sa nu va ia foc studioul de la atita incendiu, prostie, incultura si lipsa de interes in ceea ce priveste modul in care ati inteles sa faceti presa. Miste ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  18 Decembrie 2018, 20:16

Cohn de la Romcarton

Vezi toate comentariile (2)
Comentează