FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

FCSB - ASTRA // VIDEO Giurgiuvenii sunt tot cu salariile neplătite înaintea duelului cu roș-albaștrii: „Sperăm să rezolvăm până marți, cel târziu” » Urmărește emisiunea integrală AICI!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 10:13

Cele mai tari subiecte din sportul românesc au fost analizate în această dimineață, la emisiunea GSP Live. 

Înaintea meciului 2 cu FCSB din play-off (duminică, ora 21:00, pe Arena Națională), Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, a dezvăluit că echipa are în continuare probleme financiare, jucătorii neprimind salariile pe 2019.

Problemele cu banii se vor reglementa în cursul zilei de azi. Sau până marți cel târziu. Jucătorii vor fi cu banii la zi. Cred că azi se va rezolva totul. Ne-am confruntat cu probleme, toate cluburile au. Noi nu primim bani de la Primării sau Consiliul Județean”, a declarat Costel Lazăr la GSP LIVE.

Meciul-tur cu roș-albaștrii, 2-0 pentru FCSB la Giurgiu, a provocat un scandal de proporții, după ce Gazeta a dezvăluit că patronul gazdelor, Ioan Niculae, nu-i returnase până la startul jocului datoria de 400.000 de euro lui Gigi Becali, finanțatorul oaspeților. Cazul e anchetat de Comisia de Disciplină a FRF. 

Vezi aici emisiunea integrală:

Emisiunea poate fi urmărită pe www.video.gsp.ro și în direct pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. Cele mai interesante întrebări și mesaje vor fi citite în direct.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează