GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO » AICI ai emisiunea integrală de azi: dezvăluiri despre alte echipe din Liga 1 care fac ozonoterapie + ce transferuri pregătește Becali la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:00

La emisiunea GSP Live de azi, moderatorul Costin Ștucan și jurnalistul GSP Cristi Geambașu au discutat despre contractul dinamovistului Diogo Salomao, despre ce alte echipe din Liga 1 fac ozonoterapie și ce transferuri pregătește Gigi Becali la FCSB, cu intervenții în direct de la Alexandru Pelici, Cristi Pustai și Florin Prunea.

Aici ai emisiunea integrală:

GSP Live poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 09:01 pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei, unde puteți comenta cu opiniile voastre pentru a participa la discuția în direct!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
883135188391540
Popa Corneliu  •  28 Noiembrie 2018, 08:43

D-le Stucan, nu cumva si la Real Madridc se gaseste o pompa cu ozon? Chiar asa sa iei 3-0 de la neica nimeni si dupa 3 zilea bati Roma? Poate l-au imprumutat de la Becali, ia fa iute, iute conexiunea!!! Asa un material ca sa multumeasca Grupul de la Cluj, FRF, Politicul din Romanica si suporterii de la Dinamo PSD Bucuresti, basca suporterii de la CraiOlguta PSD+SRI Dolj, belea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează