FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ionel Ganea critică selecția lui Contra: „Am ajuns să aducem jucători din Arabia și SUA. Vin, pozează în echipamentul României și pleacă”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 10:33

Ionel Ganea a vorbit la GSP LIVE despre stranierii din Țările Arabe și SUA care vin la echipa națională, în speță Nicolae Stanciu și Alexandru Mitriță. Tehnicianul consideră că aceștia nu mai au ce căuta la lot, din moment ce au ales fotbalul din afara Europei. 

 


„Trebuie să ne comparăm cu echipele care au același obiectiv cu noi. Noi intrăm în joc foarte moale. Noi stăm ca pugiliștii. Intrăm în ring, primim 2-3 pumni și apoi încercăm să ne revenim. Cosmin încearcă, dar depinde și de jucători. Întrebarea mea e de ce în meciurile amicale joci bine și în meciurile oficiale nu mai putem face aceleași rezultate?

Am ajuns acum să aducem jucători care joacă în Arabia și prin America. Eu nu văd rostul. Zice Șumudică de campionatul Arabiei că e puternic. Niciodată nu se poate compara cu un campionat din Europa. Noi vorbim despre fotbal. Când vreodată să joace jucători din Arabia la națională?

Rădoi, când era, mânca pământul! Alții ce fac? Nu fac nimic. Vin, pozează în echipamentul României și pleacă. Nu mai e dorința aia de a face performanță și de a juca pentru echipa României cum era odată. N-am văzut răutate, dorință”, a declarat Ionel Ganea la GSP LIVE.

EMISIUNEA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ MAI JOS

Ar trebui chemați la națională jucătorii din afara Europei?

DA, primează valoarea lor individuală
NU, își pierd ritmul meciurilor tari

Citește și:

Ioanițoaia îl apără pe Mitriță: „Nu m-aș repezi să îngrop un jucător de 24 de ani, încă în creștere, după doar 45 de minute!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
florinso
florinso  •  26 Martie 2019, 19:06
Postat de univ_craiova1 pe 26 Martie 2019, 15:25

Aaaa comenteaza papagalul de Ganea ha ha ha mare fotbalist și asta la vremea lui acum mare antrenor!!! Dacă eram în locul lui mitrita făceam exact ca Radu Ștefan!!! Decât sa vin și sa îmi arunce toți cu *** în cap mai bine stau liniștit și gata!

Ganea si Dinu nu estem toti, hehe. Doi frustrati si atata.

florinso
florinso  •  26 Martie 2019, 19:04

Stanciu si Mitrita sunt cei mai buni. Ganea asta i *** rau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

melcul_furios
melcul_furios  •  26 Martie 2019, 16:14

Asta e o mizerie romaneasca - cat a fost Daum era vina antrenorului, acum ca e Contra brusc e lotul slab si jucatorii nu isi dau silinta. Nu, mereu e vina sau meritul antrenorului, treaba lui e sa ii selectioneze, sa formeze o echipa si sa ii motiveze.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează