GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, ORA 20:00 Dezvăluirile lui Ilie Dobre la „Prietenii lui Ovidiu”: „Veniseră cu cuțitele peste mine... Dacă mă prindeau, mă sfâșiau!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 11:11 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 17:22

Ilie Dobre este unul dintre cei mai importanți comentatori sportivi pe care i-a avut România. Acesta este invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu”, azi, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Ilie Dobre s-a născut într-un sat fără curent electric, dar microbul radioului l-a prins în clasa a III-a ascultându-l pe inegalabilul Ion Ghițulescu. La 69 de ani împliniți, celebra voce de la Radio România Actualități comentează acum gratis la Național FM.

Vorbește la superlativ despre Gicu Dobrin și povestește cum l-a prins războiul în Siria, acolo unde era în vacanță cu familia, dar și cum a fost angajat la postul public, după mai multe luni pe care le-a petrecut în redacții celebre, unde a scris despre sport.

Comentatorul povestește și momente la limită prin care a trecut pe stadioanele din țară. „Veniseră cu cuțitele peste mine... Dacă mă prindeau, mă sfâșiau!” spune Ilie.

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul „Cooperativei” recunoaște „blaturile”: „Ce naiba! Știau toți jucătorii, nu se făceau doar cu 3-4”
PRIETENII LUI OVIDIU
Antrenorul „Cooperativei” recunoaște „blaturile”: „Ce naiba! Știau toți jucătorii, nu se făceau doar cu 3-4”
În ce condiții a stat Mititelu după gratii: „Acolo nu sunt celule. Practic, e un bloc cu apartamente! E unic în România”
PRIETENII LUI OVIDIU
În ce condiții a stat Mititelu după gratii: „Acolo nu sunt celule. Practic, e un bloc cu apartamente! E unic în România”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
sictir
sictir  •  30 Septembrie 2022, 08:29

Ilie Dobre este exemplul perfect de diletant, o persoana care vrea sa faca ceva la care nu se pricepe. Batea campii in orice zicea, era mereu pe langa, limba i se impleticea si crea niste idei care nu aveau nicio legatura cu transmisiunea sportiva. Altfel, un tip simpatic.

penultimul
penultimul  •  29 Septembrie 2022, 18:55

Ilie Dobre - omul care ne facea sa il regretam pe Dumitru Graur (autor de faimoase replici gen: acum puteti stinge noptierele)

Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  28 Septembrie 2022, 20:18

Am rezistat 5 minute. Ilie Dobre e cea mai enervantă voce din istoria radioului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează