GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

In scadere

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Fata de anul trecut, lumea nu se mai ingramadeste sa vada Steaua in Liga. Nici pe stadion, nici la televizor. Doar 16.000 de spectatori a avut Steaua la meciul cu Arsenal. Putin, in comparatie cu primul meci disputat acasa anul trecut, impotriva celor de la Lyon, cind s-a jucat cu tribunele arhipline. Mai putini spectatori pe Ghencea, dar si telespectatori mai putini. Steaua-Arsenal a facut o audienta de doar 17,8%! "Doar", pentru ca anul trecut, la primul meci din Liga disputat acasa, cu Lyon, Steaua a fost urmarita la TV de 2,2 milioane de telespectatori (21,9 puncte de rating).

Nici primul meci din acest sezon de Liga nu s-a putut compara cu debutul Stelei de anul trecut in aceeasi competitie: daca Dinamo Kiev-Steaua a avut o audienta de 22,5%, Slavia-Steaua a adunat doar 16,8 puncte de rating.

Rating mai mic decit cu BATE
Dupa ce au facut ratinguri foarte bune in meciurile din fazele preliminare ale Champions League, culminind cu Steaua-BATE Borisov 19,1%, ros-albastri au inregistrat un recul din acest punct de vedere. Atit primul meci, cel cu Slavia, cit si debutul de acasa cu Arsenal au inregistrat o audienta mai mica decit partida cu BATE Borisov, care i-a dus pe stelisti in grupe.
seful Departamentului sport al ProTV, Costi Mocanu, vorbeste despre aceasta scadere: "In primul rind a scazut consumul de televiziune. Apoi, este o oarecare senzatie de deja vu din partea publicului, anul trecut erau 10 ani de cind Romania nu mai avusese treaba in Liga. O alta cauza, Arsenal nu este o echipa <

Playtech: BOMBĂ! Mihai Gâdea, veste ȘOC la Antena 3. Omul din USR care ia aproape 500.000 de euro


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează