GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  REŢETE DE COLECŢIE

Intră în “Poveştile bucătăriei româneşti”!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2010 00:00

Jurnalul National îţi aduce 7 carţi, 7 provocari culinare, 7 călătorii prin România savuroasă! În fiecare vineri, află istoria bucatelor neamului tău scrisă de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei naţionale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al românilor... Mâncăruri şi legende!


Vineri, 13 august, ai volumul cinci din “Poveştile bucătăriei româneşti”. O ediţie completă, reaşezată în pagină, înnobilată şi ilustrată cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice şi imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru că tu să ai în biblioteca şi în bucătăria ta “Reţete de Colecţie”. O nouă serie de cărţi excepţionale marca Jurnalul Naţional.


|n această săptămînă, vă invităm să batem ţara în lung şi-n lat, degustînd bucatele Deltei (“insula Delta”, cum îi spune Radu Anton Roman) şi-ale stînilor din munţi, trecînd, care-va-să-zică, de la “civilizaţia peştelui” la “civilizaţia brînzei”. Urmărind pagina de carte, vom intra şi în bucătăria comunităţilor de aromâni, iar după ce vom fi gustat din “pita machidonilor” vom trece iute munţii, în secuime, pentru o porţie de gulaş. Volumul 5 din “Poveştile bucătăriei româneşti” promite, dar, un reţetar variat şi savuros. Spor la gatit!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează