GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRO TV

„Sclavii nu mor” » Ioana Cosma, mesaj criptic în miezul nopții: „Îmi zicea să gândesc liber, eram liberă azi și politically correct mâine”

Ioana Cosma, foto: facebook
Ioana Cosma, foto: facebook

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 10:04 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 10:58

Ioana Cosma a avut ultima ediție din „Ora Exactă în Sport”, emisiunea pe care o modera la Pro Arena de peste un deceniu. Jurnalista a scris în jurul orei 3 dimineața un mesaj criptic pe facebook. 

„Aș vrea să scriu, dar nu știu exact ce să aștern pe hârtie. Protv m-a definit ca om, neînfricat, cu argumente, mi-a zis gandește liber! Eram liberă azi și politically correct mâine. Mi-am pierdut busola, dar până la final am ținut jurnalismul sus, m-am implicat când am crezut că, neinformați, oamenii au greșit. Urcușuri și coborâșuri au fost, am greșit, am învățat, dar nu am tolerat. 

Sunt oameni minunați acolo, unii au sădit și au crescut, alții au pus doar lăstari, dar sunt plămădiți din același aluat. Pro Tv înseamnă oameni talentați, oameni dedicați. Protv înseamnă oameni buni. Atât! Protv însă nu înseamnă oameni care sapă la fundație, înseamnă doar cei care pun mâna la construcție!”, a scris Ioana Cosma pe pagina ei de facebook, postare însoțită de hashtaguri precum #sclaviinumor #sclaviisunteterni. 

„Sclavii nu mor” » Ioana Cosma, mesaj criptic în miezul nopții: „Îmi zicea să gândesc liber, eram liberă azi și politically correct mâine”
„Am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei”. Reacția lui Ion Țiriac când o apropiată i-a spus asta. Ce a făcut miliardarul
POVESTE
„Am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei”. Reacția lui Ion Țiriac când o apropiată i-a spus asta. Ce a făcut miliardarul

Emisiunea Ioanei Cosma va fi înlocuită cu „Familia Bundy” și „Seinfeld”

Pro Arena a decis să scoată din grila de programe emisiunea „Ora Exactă în Sport”, moderată de Ioana Cosma și Mihai Mironică, jurnaliști angajați ani buni la postul din Pache Protopopescu. Ultima ediție a emisiunii va fi înlocuită în program de serialele de comedie „Familia Bundy” și „Seinfeld”.

Decizia renunțării la emisiunea „Ora Exactă în Sport” le-a fost comunicată celor implicați pe 20 ianuarie. Pe lângă cei doi moderatori, au mai fost anunțați că sunt concediați alți 5 angajați, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Dan Ionescu și producătorul emisiunii, Leonard Badea.

În urma deciziei, Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-a înaintat demisia.

Cine e Ioana Cosma

  • Are o experiență în presă de peste 25 de ani și era poate cel mai experimentat membru al actualei redacții de sport de la ProTV. Ea se află în această meserie de la jumătatea anilor '90, iar la ProTV a ajuns acum mai bine de două decenii.
  • După ce a fost reporter, a realizat emisiuni sportive, iar în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin, alături de Adi Dobre. 
  • Apoi în octombrie 2019 s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România - Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România - Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE. Atunci a făcut echipă cu Mihai Mironică.
  • Ea a comentat și 3 meciuri de la EURO 2021, Ungaria - Portugalia, Ungaria - Franța, Germania - Ungaria.

În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectatorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive
- Comunicat ProTV către Fanatik

Concluziile italienilor despre Ciprian Tătărușanu, învins de Lautaro Martinez în derby-ul Inter - Milan: „E criticat și pentru smog și traficul din oraș. O greșeală”

EXCLUSIV „Se vorbește prea puțin despre el” » Pe cine a remarcat fostul campion al României după derby-ul cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
ozymandiys
ozymandiys  •  06 Februarie 2023, 16:00
Postat de Catalynn..__ pe 06 Februarie 2023, 11:56

Doar tragedia din Turcia estompează pe cea a Jenicăi și Mihăiță! Auzi tu, sa bată echipa lor favorita campioana și a doua zi sa nu poată deschide emisiunea cu tradiționalul: “Buna dimineața domnule Becali!” Cum D-zeu sa nu îți pierzi busola!? Ce om sa fii!? Trist, foarte trist!

doar *** ca tine se uita dimineata la tv bah. dar lasa ca de acum inainte o sa fie ioana cosma si mironica in prime time la televizuni care chiar au audienta. asta vrei,asta primesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ozymandiys
ozymandiys  •  06 Februarie 2023, 15:59
Postat de danielo pe 06 Februarie 2023, 13:46

Eu de la emisiunile ei am reținut: Îl avem la telefon pe finanțatorul celor de la fcsb… Buna ziua domnule Becali!

acelasi lucru l-ai retinut si de la digi sport,doar ca esti ipocrit. mai ales ca de dimineata nu se uita mai nimeni la TV. deci daca o fac in prime time cei de la digi este ok,dar daca o fac dimineata cand nu se uita nimeni,cei de la pro arena nu-i bine. nu-i stres o sa faca de acum inainte la prima in prime time ioana cosma lucru asta.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  06 Februarie 2023, 15:46
Postat de Catalynn..__ pe 06 Februarie 2023, 11:56

Doar tragedia din Turcia estompează pe cea a Jenicăi și Mihăiță! Auzi tu, sa bată echipa lor favorita campioana și a doua zi sa nu poată deschide emisiunea cu tradiționalul: “Buna dimineața domnule Becali!” Cum D-zeu sa nu îți pierzi busola!? Ce om sa fii!? Trist, foarte trist!

Ia uite-l pe prostul care spunea ca promovează CSA. Acum este suporter de ziaristi, își face griji pentru ei. Si-a găsit job, la fel si Mironică. Tu tot prostul GSP-ului ai rămas

Vezi toate comentariile (32)
Comentează