MEDIA  ·  MEDIA

Luni seară aflăm cei mai buni jurnalişti din 2009! Gazeta are 16 nominalizaţi

Duminica, 22 Noiembrie 2009

Luni la Phoenicia Grand Hotel se vor intruni jurnalistii sportivi care concureaza la categoriile cu care ne-am obisnuit in ultimii 5 ani: Ziaristul Anului, Editorialistul Anului, Reporterul Anului, Fotoreporterul Anului, Comentatorul Radio al Anului si Comentatorul TV al Anului.

La aceste categorii se adauga Sportivul Anului, Premiul special pentru carte, dar si Talentul Anului, distinctie acordata celui mai bun autor neprofesionist de cronici sportive. Ca in fiecare an, Premiile isi propun sa confirme valoarea jurnalistilor consacrati, dar si sa ii descopere pe cei care isi doresc o cariera in domeniu.

Nominalizatii la Premiile „Ioan Chirila” 2009 sunt:

Cel mai bun ziarist: Catalin Tolontan, Mirela Neag

Cel mai bun analist-comentator: Adrian Georgescu, Andrei Vochin, Catalin Tolontan, Cristian Geambasu, Maria Andries, Octavian Tudor, Radu Cosasu, Radu Naum.

Cel mai bun autor de reportaje: Andrei Nourescu, Catalin Tolontan, Decebal Radulescu, Luminita Paul.

Fotoreporterul anului: Alex Nicodim, Cosmin Motei, Cristi Preda, Gabriela Arsenie, Mihai Stetcu, Raed Krishan.

Comentatorul radio al anului: Adrian Soare, Catalin Carnu, Gabi Safta, Mugur Corpaci, Radu Antofi, Stefan Alecsiu.

Comentatorul TV al anului: Bogdan Cosmescu, Cosmin Baleanu, Costi Mocanu, Emil Gradinescu, Felix Draghici, Mihai Mironica, Radu Banciu, Radu Naum.

Sportivul anului: Andrei Pavel, Camelia Potec, Constantin Popovici, Cristi Chivu, Daniela Dodean, Eliza Samara, Nicoleta Grasu, Sorana Carstea.

Cartea anului: "Steaua, legenda unei echipe"Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (10)

 •  23 Noiembrie 2009, 00:58

Cred ca se stie deja cine e comentatorul TV al anului. Indiscutabil Bogdan Cosmescu este de departe cel mai bun din cei nominalizati - nu doar anul asta dar si all time, eu unul sunt 100% ca el va iesi, este un tip echilibrat si ma bucur ca nu se numara printre categoria comentatorilor care pur si simplu spune cine cui ii da pasa, sut, si gol.. el are comentarii pertinente si se vede ca se pregateste inainte de fiecare meci, nu abereaza si nu face pauze aproape deloc, GSP-ul nu-l merita!

 •  22 Noiembrie 2009, 23:59

L-am putea nominaliza la categoria Sportivul anului si pe Marian Dragulescu, cred ca merita.

 •  22 Noiembrie 2009, 23:53

:)))))))) sa va duceti la puscarie cu totii,in frunte cu tolontan si-a sa echipa de suflet...

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1