GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Eliminat, dar mai bogat » Suma totală încasată de Marian Drăgulescu pentru participarea la Survivor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 18:11 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 18:28

Marian Drăgulescu (41 de ani) a părăsit, luni seara, competiția Survivor România. Fostul mare gimnast a rezistat 15 săptămâni în Republica Dominicană, suficient pentru a primi o sumă frumoasă de bani.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Pe lista participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Mariana Fica (atletă)

Deși drumul lui Marian Drăgulescu la Survivor s-a terminat aseară, fostul mare sportiv va încasa 40.000 de euro, el fiind unul dintre cei mai bine plătiți concurenți din competiție, grație faimei dobândite de-a lungul anilor, informează tabloidul Cancan.

Poate Rapid să câștige campionatul în sezonul viitor? „Dan Șucu e un mare atu pentru club” vs. „Rapid n-are nicio șansă la titlu”
DEZBATEREA ZILEI
Poate Rapid să câștige campionatul în sezonul viitor? „Dan Șucu e un mare atu pentru club” vs. „Rapid n-are nicio șansă la titlu”

Marian Drăgulescu, eliminat de la Survivor

Campion în prima zi a confruntărilor individuale, Marian nu a reușit să repete performanța și să obțină colanul de imunitate și în a doua rundă. La consiliul de eliminare, fostul gimnast a fost nominalizatul colectiv spre eliminare. 

Ionuț Popa, în schimb, „războinic” la începutul competiției, a fost nominalizat spre eliminare de Elena Chiriac, purtătoarea colanului de imunitate. 

Cum Popa a avut parte de mai multe voturi din partea publicului, Drăgulescu a părăsit competiția.

Citește mai multe știri:

Moment istoric pentru Dinamo: 13.000 de bilete vândute în 48 de ore pentru returul cu U Cluj

VIDEO Șucu ridică semne de întrebare în privința investițiilor făcute de Guvernul din Ungaria la Sepsi: „Ar putea fi vorba despre deturnare de fonduri. Asta e pedepsită penal”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează