GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  STUDIU

Premier League sfidează criza: 160 milioane de euro pe transferuri în ianuarie

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

Cluburile din prima ligă fotbalistică a Angliei au cheltuit în ianuarie 2009 pentru transferuri mai mult decît în tot anul 2008, conform unei analize a KPMG. Conform studiului, sumele uriaşe aruncate de echipele britanice demonstrează faptul că mult vehiculata criză financiară globală nu a atins fotbalul din Anglia, lucru ce se datorează în mare parte contractului de drepturi TV foarte avantajos şi a implicării investitorilor de peste hotare.

Trecerea lui El-Hadji Diouf de la Sunderalnd la Blackburn Rovers pentru aproximativ 2,2 milioane de euro a încheiat şirul transferurilor din Premier League, suma totală cheltuită de cluburi fiind de 160 de milioane de euro. Anul trecut au fost date aproximativ 158 de milioane. :O

Cu toate acestea, raportul KPMG indică faptul că această creştere se datorează în continuare banilor aruncaţi în joc de către cluburile cu patronaj străin din Anglia. Cele mai mari sume au fost plătite de Manchester City şi Tottenham, cu 48, respectiv 35 de milioane de euro pînă la data de 30 ianuarie.

City reduce preţurile biletelor

Şefii celor de la Manchester City au decis să ajute fanii în perioada crizei economice. Astfel, este posibil ca suporterii lui City să plătească mai puţin pentru biletele de intrare pe stadionul echipei favorite. Se pare că reducerea o să fie de 20% din costul actualelor tichete. :D

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează