Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 01:44

Gazeta Sporturilor, cel mai citit ziar de sport din România, a lansat  platforma în care cititorii vor avea la dispoziţie o ediţie digitală. Mai exact, o aplicaţie cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioşcul de presă.

Foarte multe dintre articolele publicate în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor nu apar şi pe www.gsp.ro. Pe net, ele sunt disponibile de acum doar în Gazeta Digitală, replica online a ziarului tipărit.


590994-gazetadigitala16oct.jpgClick pe foto pentru a accesa Gazeta Digitală


Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,3 € + TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 3€ + TVA pentru o lună, 6€ + TVA pentru 3 luni sau 10€ + TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

Gazeta Sporturilor este singurul ziar de sport din România care apare sîmbăta şi duminica. Inclusiv aceste două ediţii, ce pot fi găsite la chioşcuri în weekend, vor fi disponibile în variantă digitală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”